Wilt u zekerheid over de staat van uw IT-Security?

  • Meten is weten, maak uw risico's inzichtelijk
  • Vind en beheer duizenden kwetsbaarheden in uw infrastructuur
  • De Surelock-methodiek is ontwikkeld om te koppelen aan een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO
0348-796 146

U wilt uw bedrijfsgevoelige informatie beschermen tegen misbruik of lekken, daarvoor biedt Surelock verschillende producten voor een volledige IT-Security. Op basis van normstellingen van onder andere ISO en NEN onderzoekt Surelock de vatbaarheid voor ondernemingscriminaliteit in het First Line of Defence onderzoek. Dat geeft een perfect beeld van de staat van uw cyberveiligheid. 

​Hoe verbeter ik mijn IT-security

Een goed beleid kent je juiste verdeling tussen discipline en bewustzijn. Cybercriminelen gebruiken altijd de zwakste schakel van uw beveiliging om binnen te komen. Het in kaart brengen van deze zwakten is dan ook de eerste stap, First-line-of-Defence noemt Surelock dat. Vervolgens biedt Surelock passende oplossingen in de vorm van Second-Line-of-Defence. Goed afgewogen beveiligingsproducten van de allerbeste leveranciers tegen de scherpste prijs. U kunt natuurlijk ook uw eigen partners kiezen om de gevonden risico's mee te bestrijden. 

​Hoe houd ik mijn IT-Security dan op peil? 

Surelock koppelt uw informatiebeveiligingsbeleid moeiteloos aan bijna elk kwaliteitsmanagementsysteem. Daarvoor beschikt Surelock over verschillende bedrijfskundigen met minimaal ISO:9001 en ISO:27001 Lead Auditor certificeringen. Zo krijgt uw informatiebeveiliging de aandacht die het verdient en blijft uw organisatie moeiteloos op de hoogte van alle nieuwe methoden uw bedrijfsbeveiliging klein te krijgen. 

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.