Een IT Audit geeft u een objectief beeld van de vatbaarheid voor IT-criminaliteit

  • Onafhankelijke IT-audit kwantificeert vatbaarheid voor IT-criminaliteit
  • Bruikbaar voor ISO:9001 of ISO:27001
0348-796 146

Surelock heeft op basis van verschillende normen uit de informatiebeveiliging (waaronder de ISO-27K Familie) een standaard ontwikkeld om de vatbaarheid voor ondernemingscriminaliteit te kwantificeren. Wist u dat 80% van de slachtoffers van IT-criminaliteit niet het doelwit waren, maar slachtoffer zijn geworden door een lek waarvan zij niet wisten dat deze bestond. Een gestructureerde aanpak is dus van essentieel belang. 

​Waarom een Audit van Surelock? 

​Een audit vormt een goed vertrekpunt om uw informatiebeveiliging te organiseren. Een IT-Audit geeft u een objectief beeld van de staat van uw informatiebeveiliging, of u dit voor het eerst doet of al langere tijd bezig bent uw beveiliging te optimaliseren. Op basis van PDCA (Plan, Do, Check, Act) zorgt u dat uw bedrijfsgevoelige informatie stapje voor stapje beter beveiligd is en de risico's die u bereid bent te accepteren steeds kleiner worden. 

Wat gebeurt er na de Audit van Surelock? 

Dat is volledig aan u. Wij hebben verschillende oplossingen om risico's in uw IT-landschap effectief te verkleinen, u kunt altijd besluiten zelf verder te werken om de risico's weg te nemen. 

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.