Cases

ROMEO Financiële Diensten

Oplossing: ISAE3402

ROMEO Financiële Diensten, is een voortuit strevend full service bureau voor hypotheek advies en het afsluiten hiervan. Voor de bedrijfstak MO.servicing hebben wij een ISAE3402 type 1 rapport opgesteld, wat door een onafhankelijk auditor is ondertekent.

Bekijk deze case

Modern Dental Europe

Oplossing: Surelock Security Services

Modern Dental Europe is een specialist in het produceren van hoogstaande tandtechniek door heel Europa. Het doel van de organisatie is het bieden van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor een prijs die voor de massa bereikbaar is.

Bekijk deze case

Topicus Pension & Wealth

Oplossing: ISAE3402

Topicus Pension and Wealth is onderdeel van software ontwikkelaar Topicus. Binnen deze organisatie wordt software voor vermogensbeheer gemaakt voor bijvoorbeeld banksparen of beleggen.

Bekijk deze case

BEKO Coöperatie

Oplossing: Holmes Security Awareness
Surelock Security Services

De BEKO Coöperatie is een samenwerking tussen verschillende Bakkerijen. Samen kopen zij groot benodigdheden in voor verschillende bakkerijen. Het bedrijf heeft +/- 300 personeelsleden en beschikt over een eigen ICT afdeling.

Bekijk deze case

MakerStreet

Oplossing: ISO27001

Makerstreet is een digital agency niet Full service maar Full specialism met in totaal 600 personeelsleden. Vanuit Amsterdam voeren zij digitale marketing projecten uit voor de grootse organisaties verspreid over Nederland.

Bekijk deze case

IQ-Pass

Oplossing: Surelock Security Services

Sinds 2008 heeft IQ-Pass zich ontwikkeld naar een Europese marktleider in toegangsprocesbeheer voor industrie, bouw en maritieme en offshore-projecten.

Bekijk deze case