BEKO Coöperatie

Wie is de klant?
De BEKO Coöperatie is een samenwerking tussen verschillende Bakkerijen. Samen kopen zij groot benodigdheden in voor verschillende bakkerijen. Het bedrijf heeft +/- 300 personeelsleden en beschikt over een eigen ICT afdeling.

Wat is het probleem?
Na het uitvoeren van de Pentest en de Holmes phishing simulatie, kwamen wij er samen achter dat er ondersteuning nodig was om de security projecten op te leveren. Gedurende de samenwerking sturen wij de onder aannemers aan om deliverables te definiëren en op te leveren.

Resultaat

Het eerste jaar hebben we hier Holmes en pentesten uitgevoerd. Na een jaar intensief samen gewerkt te hebben zijn we tot het besluit gekomen om voor de Surelock Security Awareness Services te kiezen. Deze keuze is gemaakt, omdat de BEKO Coöperatie, meer verdieping wilde in Holmes en Vulnerability management.

Nu de Surelock security Awareness oplossing aanwezig is, is er continue contact. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat de security projecten maximaal geoptimaliseerd worden. Deze projecten bestaan uit, Email-security, DMARC validatie en Micro segmentatie binnen de netwerk omgeving.