IQ-Pass

De organisatie

Sinds 2008 heeft IQ-Pass zich ontwikkeld naar een Europese marktleider in toegangsprocesbeheer voor industrie, bouw en maritieme en offshore-projecten. Bij grote industriële projecten werken vaak honderden technici van verschillende aannemers en onderaannemers samen. IQ-pass leverde in het begin vaak fysieke onderdelen voor toegangsbeheer: Poortjes, hekwerk en beveiliging voor de bouw en evenementenbranche. Echter zijn zij in korte tijd gegroeid door een bredere benadering toe te passen, door middel van software.

 

De klantvraag van IQ-Pass

IQ-pass is snel doorontwikkeld. Nieuwe wetgeving stelde ook eisen aan grootschalige bouwprojecten: Hoe zorg je ervoor dat je ten aller tijde op de hoogte bent van aanwezigheid en de veiligheid van de medewerkers, voertuigen en goederen? Kunnen we toegangsbeheer koppelen aan managementsystemen, uitbetaling van salarissen en Business Intelligence? En hoe verhoudt dit zich vervolgens tot de privacywetgeving?

  • Endpoint security
  • Privacy by design
Logo IQ-Pass

Onze oplossing

Infrastructuur moet goed beveiligd zijn om persoonsgegevens goed te beveiligen. De security bestaat uit twee delen Security van platform, aansturen externe pentesters, en security architectuur Kantoorautomatisering geanalyseerd en endpoint security.

Surelock is vanaf het eerste uur betrokken bij de ontwikkeling van ‘IQ-Soft’. IQ-Soft is het leidende toegangsbeheerpakket voor de Rotterdamse havenregio. Software waar 500.000 paspoortkopieën per jaar doorheen gaan, moet daarom ook uitermate goed beveiligd zijn. De kern van onze dienstverlening zit in het proces: ‘Privacy by Design’. IQ-soft is naast dat het voldoet aan de privacywet, digitaal compleet dichtgetimmerd en dat houden we graag zo door middel van periodieke ethische hacks op het platform.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten