Donker Groep

De organisatie

Donker Groep is het toonaangevende groenbedrijf van Nederland. Met passie en vakmanschap creëren, realiseren en beheren we groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Als Nederlands grootste groenbedrijf streven ze voortdurend naar kwaliteit en gedrevenheid in al hun projecten.

 

De klantvraag van Donker Groep

Donker Groep raakt in toenemende mate gedigitaliseerd, dat levert af en toe moeilijkheden op in de extreem diverse doelgroep in het personeelsbestand. Van collega’s in de uitvoering tot de directie. De digitale veiligheid raakt alle collega’s dus dient het programma op al deze leerbehoeften in te spelen.

Logo Donkergroep

Resultaat

Uit een de nulmeting bleek dat zowel onze interne veiligheid als de klantveiligheid nog verbetering nodig hadden. Om deze reden hebben we besloten om met Surelock samen te werken. Door de implementatie van de maatregelen en regelmatige check-ups ervaren we nu een groter gevoel van veiligheid in de online omgeving.

Klantervaring van Donker groep

Het persoonlijke en vlotte contact gedurende het programmaontwerp gaf ons een sterk vertrouwen in Surelock. We hadden het gevoel dat ze onze behoeftes begrepen en actief met ons meedachten. De samenwerking verliep soepel en we waren gerustgesteld door hun betrokkenheid en professionele aanpak.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten