Donker Groep

De organisatie

Donker Groep, het toonaangevende groenbedrijf van Nederland, staat bekend om zijn passie en vakmanschap bij het creëren, realiseren en beheren van groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Als het grootste groenbedrijf van Nederland streven ze voortdurend naar kwaliteit en gedrevenheid in al hun projecten.

 

De klantvraag van Donker Groep

Met de toenemende digitalisering binnen Donker Groep ontstaan er soms uitdagingen vanwege de uiteenlopende digitale vaardigheden van het personeelsbestand, variërend van collega’s in de uitvoering tot de directie. Aangezien digitale veiligheid van belang is voor alle wedewerkers, is het essentieel dat het trainingsprogramma inspeelt op al deze leerbehoeften. Hiervoor zoeken ze een externe partij die ze hierbij kunnen helpen.

 

Onze oplossing

Donker Groep heeft besloten om samen te werken met Surelock om de security awareness van hun medewerkers te verbeteren. Surelock heeft verschillende effectieve maatregelen geïmplementeerd om dit te bereiken. Ten eerste hebben ze een nulmeting uitgevoerd om te kijken in hoeverre de interne veiligheid en de klantveiligheid nog verbetering nodig hadden. Daarna heeft Surelock persoonlijk security programma ontwikkeld dat is afgestemd op de individuele behoeften van de medewerkers. Dit programma biedt gerichte training en begeleiding te vergroten. Daarnaast heeft Surelock phishing awareness versterkt door regelmatig phishing-mails te sturen, waardoor medewerkers actief worden betrokken bij het herkennen en vermijden van phishing-pogingen.

  • Persoonlijk security programma
  • Continue phishing awareness
Logo Donkergroep

Resultaat

Uit de nulmeting bleek dat zowel de interne veiligheid als de klantveiligheid nog verbetering nodig hadden. Door de aanpak van Surelock heeft Donker Groep een solide basis gelegd voor een verhoogd bewustzijn en een betere bescherming tegen beveiligingsrisico’s. Door de implementatie van de maatregelen en regelmatige check-ups ervaren ze nu een groter gevoel van veiligheid in de online omgeving.

Klantervaring van Donker groep

Het persoonlijke en vlotte contact gedurende het programmaontwerp gaf ons een sterk vertrouwen in Surelock. We hadden het gevoel dat ze onze behoeftes begrepen en actief met ons meedachten. De samenwerking verliep soepel en we waren gerustgesteld door hun betrokkenheid en professionele aanpak.

  • Persoonlijk en vlot contact
  • Soepele samenwerking

 

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten