0348-796 146

Case IQ-Pass

De toegangscontrole oplossingen van IQ-Pass worden ingezet waar veiligheid van het allerhoogste belang is. Een groot deel van de opdrachten in Nederlands trots: de Rotterdamse Industrie.

Oplossingen van IQ-Pass verwerken dagelijks enkele duizenden medewerkers van alle mogelijke nationaliteiten in dienst van tal van (internationale) bedrijven. De verwerking van data wordt zeer serieus genomen bij IQ-Pass verteld algemeen directeur Sven Withofs: “betrouwbaarheid is voor een organisatie als IQ-Pass cruciaal, onze markt is te klein om reputatieschade te leiden. Wij staan bekend als de beste en die reputatie beschermen heeft bij ons topprioriteit.”

Surelock heeft bij IQ-Pass op basis van een First Line of Defence onderzoek inzichtelijk gemaakt met welk investeringsbeleid de risico’s effectief verkleint kunnen worden. Sven Withofs: “de rapportage was zo duidelijk dat we direct zijn begonnen met implementatie van de eerste acties. Een groot deel van de acties hebben geen inzet van derden nodig gehad en zo houd ik de kennis in mijn organisatie en heb ik veel kosten kunnen besparen.”

Op verzoek van IQ-Pass zal Surelock de komende periode een aantal technische maatregelen implementeren om onder andere de detectie van inbreuk sneller te detecteren.

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.