Juva

De organisatie

Juva is het samenwerkingsverband tussen Anexo, Westland Infra en Catpturam. Met gecombineerd zo’n 350 medewerkers vervult Juva de taken van netbeheerder in het Westland. Als netwerkbedrijf wordt gewerkt aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen. Juva gelooft in de kracht van innovatie en samenwerking om dit te bereiken. De omvorming van de huidige energievoorzieningen naar een duurzaam energiesysteem is Juva’s grootste uitdaging voor de komende decennia.

  • Netbeheerder in het westland
  • Informatiebeveiliging op de kaart gezet

 

De klantvraag van Juva

Voor Juva is toegang tot kritieke infrastructuur van groot belang, aangezien zij moeten voldoen aan de NIS-richtlijn (Network and Information Systems Directive). Dit houdt in dat Juva moet voldoen aan specifieke beveiligingsvereisten om de digitale infrastructuur te beschermen.

Als gevolg hiervan moeten ze hoge eisen stellen aan de digitale competenties van het personeel. Het is essentieel dat medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden.

Juva is op zoek naar een externe partij die kan helpen bij de bewustwording onder medewerkers over security awareness.

Daarnaast moet er bij Juva ook voor worden gezorgd dat het systeem wordt beschermd tegen cyberaanvallen. Hiervoor is Juva ook op zoek naar een externe partij.

 

Onze oplossing

Juva, een bedrijf dat belang hecht aan digitale veiligheid, heeft Surelock ingeschakeld om de bewustwording onder werknemers te vergroten. Ze hebben verschillende strategieën toegepast om dit te verbeteren, waaronder het versturen van phishing simulaties om werknemers te testen, het organiseren van e-learnings op een speciaal platform en het implementeren van de Outlook Security Coach om sneller phishing mails te herkennen. Al meer dan 2 jaar werken Juva en Surelock samen om de boodschap over digitale veiligheid op de werkvloer effectief te verspreiden.

  • Phishing simulaties
  • Outlook Security Coach
  • E-learning platform

 

Ook is er voor gezorgd dat het systeem van Juva beschermd is tegen cyberaanvallen. Surelock heeft vulnerability management uitgevoerd, waarbij ze potentiële zwakke plekken in het systeem hebben geïdentificeerd en gepatcht. Daarnaast hebben ze een pentest uitgevoerd, waarbij ze het systeem hebben getest op mogelijke (nieuwe) kwetsbaarheden door gecontroleerde aanvallen uit te voeren.

  • Vulnerability scanning
  • Pentest

 

Logo Juva N.V.

Resultaat

Wij kwamen in contact met één van de medewerkers over het gevaar van phishen en zijn toen vrijwel gelijk gestart met de gratis nulmeting. Het resultaat van de test zorgde ervoor dat wij direct actie hebben ondernomen met Holmes, inmiddels zijn we 2 jaar verder en is er veel meer grip op de dreiging.

Op dit moment zien we een vooruitgang bij ons in het bedrijf op het gebied van phishing. Op dit moment geeft personeel op tijd phishing mailtjes aan, deze worden direct aan Holmes gerapporteerd via de Life Line. De support-afdeling van Holmes brengt ons direct op de hoogte bij phishing-pogingen zodat we intern de juiste technische (SPAM-filter/netwerk) maar ook organisatorische (communicatie) kunnen treffen. We zien dat er ook een daling is ontstaan in het aantal personeelsleden dat bij simulaties wordt gephisht door de cursussen en de periodieke testen.­

Daarnaast zien we dat de maatregelen die genomen zijn ervoor hebben gezorgd dat ons systeem optimaal beveiligd is en dat eventuele zwakke plekken proactief worden aangepakt. Zo kunnen we met vertrouwen opereren in een veilige digitale omgeving.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten