Juva

De organisatie

Juva is het samenwerkingsverband tussen Anexo, Westland Infra en Catpturam. Met gecombineerd zo’n 350 medewerkers vervult Juva de taken van netbeheerder in het Westland. Als netwerkbedrijf wordt gewerkt aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen. Juva gelooft in de kracht van innovatie en samenwerking om dit te bereiken. De omvorming van de huidige energievoorzieningen naar een duurzaam energiesysteem is Juva’s grootste uitdaging voor de komende decennia.

De klantvraag van Juva

De toegang tot de kritieke infrastructuur betekent voor Juva dat zij NIS Directive compliant dienen te zijn. Dat betekent automatisch dat Juva hoge eisen aan de digitale competentie van het personeel dient te stellen. Met Holmes wordt actief gewerkt aan het behalen van leerdoelen op het gebied van kennis, vaardigheden en houding. Al ruim 2 jaar is Juva samen met Holmes actief bezig om de boodschap rondom digitale veiligheid op werkvloer effectief te verkondigen.

Logo Juva N.V.

Resultaat

Wij kwamen in contact met één van de medewerkers over het gevaar van phishen en zijn toen vrijwel gelijk gestart met de gratis nulmeting. Het resultaat van de test zorgde ervoor dat wij direct actie hebben ondernomen met Holmes, inmiddels zijn we 2 jaar verder en is er veel meer grip op de dreiging.

Op dit moment zien we een vooruitgang bij ons in het bedrijf op het gebied van phishing. Op dit moment geeft personeel op tijd phishing mailtjes aan, deze worden direct aan Holmes gerapporteerd via de Life Line. De support-afdeling van Holmes brengt ons direct op de hoogte bij phishing-pogingen zodat we intern de juiste technische (SPAM-filter/netwerk) maar ook organisatorische (communicatie) kunnen treffen. We zien dat er ook een daling is ontstaan in het aantal personeelsleden dat bij simulaties wordt gephisht door de cursussen en de periodieke testen.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten