KRO-NCRV

De organisatie

KRO-NCRV is een Nederlandse publieke omroep die gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken zij programma’s die jou anders laten kijken en ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Bijvoorbeeld het inspireren om anders te eten en te drinken, het laten zien hoe bijzonder de natuur is en het maken van programma’s waarin liefde voor je naasten centraal staat.

  • Nederlandse publieke omroep
  • Security awareness op de kaart gezet

 

De klantvraag van KRO-NCRV

Op het gedeelde kantoor in Hilversum werken dagelijks zo’n duizend mensen digitaal. KRO-NCRV bheert hierdoor een zeer grote hoeveelheid persoonsgegevens en vormt daarmee een interssant doelwit voor cybercriminelen. De impact in het geval van een datalek zou immens zijn. Informatiebeveiliging staat daarop als top prioriteit op de management agenda van KRO-NCRV. Ze zoeken naar direct inzicht in het menselijk handelen van de medewerkers. En daarnaast zouden ze graag continue in controle willen zijn over de binnenkomende phishing mails.

  • Direct inzicht in het menselijk handelen
  • Continue in controle over de binnenkomende phishing mails

 

Onze oplossing

Met de hulp van Surelock heeft KRO-NCRV in Holmes een specifieke client-omgeving opgezet en ingericht. Medewerkers hebben toegang tot deze omgeving middels persoonlijke inloggegevens. Daarnaast wordt een jaarplanning per kwartaal ingericht met diverse phishing simulaties.

De awareness training module zal beschikbaar worden gesteld voor de gebruikers van Holmes en tot slot is ook de Holmes Security Coach beschikbaar. De Security Coach is een outlook plug-in voor het beoordelen en melden van phishing e-mails in de Outlook applicatie van medewerkers.

  • Phishing simulaties
  • De Outlook Security Coach

 

Logo Kro ncrv

Resultaat:

Wanneer er een vermoeden is van phishing, ontstaat er normaal gesproken een complex proces om vast te tellen wie binnen onze domeinen hetzelfde bericht heeft ontvanen, laat staan om het bericht direct te blokkeren. Gelukkig biedt de Outlook Rest-API binnen de Holmes security coach een oplossing.

Dankzij het gebruik van de Outlook Rest-API kunnen beheerders direct de dreiging wegnemen. Dit betekend dat we snel kunnen handelen zodra verdachte phishing activiteiten worden gedetecteerd.

“Razendsnel handelen bij digitale dreiging”-KRO-NCRV

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten