KRO-NCRV

De organisatie

KRO-NCRV is een Nederlandse publieke omroep die gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken zij programma’s die jou anders laten kijken en ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Bijvoorbeeld het inspireren om anders te eten en te drinken, het laten zien hoe bijzonder de natuur is en het maken van programma’s waarin liefde voor je naasten centraal staat.

De klantvraag van KRO-NCRV

Op het gedeelde kantoor in Hilversum werken dagelijks zo’n duizend mensen digitaal. KRO-NCRV beheert hierdoor een zeer grote hoeveelheid persoonsgegevens en vormt daarmee een interessant doelwit voor cybercriminelen. De impact ingeval van een datalek zou immens zijn. Informatie beveiliging staat daarom als top prioriteit op de management agenda van KRO-NCRV.

  • Direct inzicht in het menselijk handelen
  • Continu in controle over de binnen komende phishingmails

Onze oplossing

In Holmes heeft KRO-NCRV een specifieke client-omgeving opgezet en ingericht. Medewerkers hebben toegang tot deze omgeving middels persoonlijke inloggegevens. Daarnaast wordt een jaarplanning per kwartaal ingericht met diverse phishing simulaties.

De awareness training module zal beschikbaar worden gesteld voor de gebruikers van Holmes en tot slot is ook de Holmes Security Coach beschikbaar. De Security Coach is een outlook plug-in voor het beoordelen en melden van phishing e-mails in de Outlook applicatie van medewerkers. 

“Razendsnel handelen bij digitale dreiging”-KRO-NCRV

 

Logo Kro ncrv

Resultaat:

Het moment wanneer er vermoeden is van phishing is er normaliter een complex proces wie binnen onze domeinen hetzelfde bericht ontvangen heeft, laat staan dat bericht direct te blokkeren. Door gebruik te maken van de Outlook Rest-API binnen de Holmes security coach kunnen wij als beheerders direct de dreiging wegnemen.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten