0348-796 146

Case PTI

Pincode Telenet International B.V. uit Woerden is een zo’n bijzonder bedrijf waar bijna elke Nederlander mee te maken heeft, maar niet als zodanig bekend staat. PTI verwerkt op gigantische schaal data van onder andere meterstanden, planningen & betaalsystemen. En zij doen dit voor de allergrootste.

PTI gelooft dat (bedrijfs)informatie goed op orde, voor iedereen hetzelfde en altijd toegankelijk moet zijn. Vanuit die visie ontwikkelt het bedrijf slimme (communicatie)oplossingen, waarmee zij partner zijn voor het verzamelen en verwerken van grote volumes data.

Bij de ontwikkeling van een nieuwe toepassing waar PTI gegevens gaat beheren van duizenden arbeidskrachten heeft Surelock in het functioneel ontwerp de borging van Europese privacy-normen verzorgd. Uitkomst is een uitermate efficiënt proces waarin vastlegging van Europese en Nederlandse arbeidswetgeving, zoals de Wet- Arbeid Vreemdelingen en de Wet Ketenaansprakelijkheid, op een verantwoorde manier verwerkt wordt. Volledig conform de richtlijnen die Europese Unie in mei 2018 aan alle lidstaten zal opleggen in de GDPR (General Data Protection Regulation) en NIS Directive.

Eigenaar van PTI, Cees van der Voorden, beschrijft de samenwerking:
“Surelock werkt vanuit betrokkenheid samen, dit is voor mij een geruststellend gevoel. Ik ben vooral tevreden over de communicatie en oplevering binnen de gestelde tijden”

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.