PTI

Over PTI

Pincode Telenet International B.V. uit Woerden is een zo’n bijzonder bedrijf waar bijna elke Nederlander mee te maken heeft, maar niet als zodanig bekend staat. PTI verwerkt op gigantische schaal data van onder andere meterstanden, planningen & betaalsystemen. En zij doen dit voor de allergrootste.

PTI gelooft dat (bedrijfs)informatie goed op orde, voor iedereen hetzelfde en altijd toegankelijk moet zijn. Vanuit die visie ontwikkelt het bedrijf slimme (communicatie)oplossingen, waarmee zij partner zijn voor het verzamelen en verwerken van grote volumes data.

Surelock werkt vanuit betrokkenheid samen- dat is voor mij een ontzettend geruststellend gevoel. Ik ben vooral tevreden over de communicatie en oplevering binnen de gestelde tijden.

Cees van der Voorden
Eigenaar PTI

naam

Vraag van de klant

Bij de ontwikkeling van een nieuwe toepassing voor de bouw, waar PTI de gegevens van duizenden arbeidskrachten beheert, is de hulp van Surelock ingeschakeld. Met onder andere de nieuwe wet Ketenaansprakelijkheid en Wet Arbeid Vreemdelingen, is het ontzettend belangrijk dat dit inzichtelijk en bovenal veilig gebeurt. Het beheren van duizenden paspoortkopieën is een grote verantwoordelijkheid voor PTI en daarom hielp Surelock dit proces te stroomlijnen.

De oplossing van Surelock

Surelock heeft in het functioneel ontwerp van de applicatie de borging van Europese privacy-normen verzorgd. Dit heet ‘Privacy by Design’. Uitkomst is een uitermate efficiënt proces waarin vastlegging van Europese en Nederlandse arbeidswetgeving, zoals de Wet- Arbeid Vreemdelingen en de Wet Ketenaansprakelijkheid, op een verantwoorde manier verwerkt wordt. Volledig conform de richtlijnen die Europese Unie in mei 2018 aan alle lidstaten heeft opgelegd in de GDPR (General Data Protection Regulation) en NIS Directive. Een applicatie met een ijzersterk fundament waar procestechnisch geen speld tussen te krijgen is.