Wilt u grip krijgen op Cyber Criminaliteit? Passende maatregelen nemen zodat uw organisatie klaar is te reageren op Cyberdreigingen? 

  • Een unieke formule waarbij op basis van een onderzoek een duidelijke implementatierichtlijn volgt. Is er niets te verbeteren? Dat hopen we!
  • Surelock is F-Secure Partner en biedt daarmee de allerbeste beveiliging die er op de markt verkrijgbaar is
  • De Surelock-methodiek is ontwikkeld om te koppelen aan een kwaliteitsmanagementsysteem zoals ISO
0348-796 146

​Cyber Criminaliteit wordt elke dag relevanter, creativiteit van fraudeurs en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van eindgebruikers en strategie van het management. Surelock inventariseert de staat van uw vatbaarheid voor ondernemingscriminaliteit met First Line of Defence en adviseert zo passende maatregelen. 

​Hoe krijg ik grip op Cyber Criminaliteit

Surelock heeft verschillende specialismen op het gebied van Cyber Veiligheid in huis om de bescherming van uw organisatie tegen Cyber Criminaliteit in te richten. Middels het First Line of Defence onderzoek wordt voor u inzichtelijk waar de grootste risico's voor uw organisatie liggen, onderverdeeld op vatbaarheid voor: IT-Criminaliteit, Financiële Criminaliteit en Fysieke Criminaliteit. Waarom deze 3 gebieden? Omdat gepaste maatregelen in deze gebieden sterk uw beveiliging verbeteren en risico's effectief verkleinen. 

Vatbaarheid voor ondernemingscriminaliteit bestaat uit: 

 

Hoe implementeer ik deze maatregelen? 

Dit doet u samen met Surelock, waarbij u de belangrijkste speler blijft. Als er investeringen worden gedaan moet alle kennis immers in uw organisatie blijven. Surelock biedt een portfolio van Security producten, bewustzijnstrainingen en consultancy over processen en procedures. Zo ontstaat een perfect passend beleid, en dan met minimale investeringen.

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.