Onderzoek de staat van bewustzijn van uw medewerkers omtrent Cyberveiligheid met Social Engineering, voor kwaadwillenden dat doen

  • Geen dure, complexe, technische maar ineffectieve maatregelen. Surelock lost het probleem 'to-the-point' op;
  • Uw medewerkers worden niet alleen bewust van risico's van Social Engineering maar meerdere bedrijfsrisico's;
  • Op een leuke manier kennis maken met het onderwerp; 
  • Surelock heeft materiaal voor op de werkplekken om het onderwerp actueel te houden; 

 

0348-796 146

Social Engineering, is het bewerken van eindgebruikers om toegang tot uw bedrijfsnetwerk te verkrijgen. Deze hack techniek richt zich volledig op de zwakste schakel in elk beveiligingssysteem: 'de mens'. 

Social Engineering vindt tegenwoordig steeds minder 'gericht' plaats. Een Phising mail wordt verstuurd om met puur 'geluk' toegang tot uw netwerk te krijgen. Dagelijks worden ongeveer 295 miljard e-mails verstuurd. Daarvan wordt verwacht dat ongeveer 90% Spam of Virus is. 

​Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen Social Engineering?

Surelock biedt een aantal technische maatregelen tegen Social Engineering door het partnerschap van Surelock met F-Secure. Deze prijswinnende Security Software is in staat vooraf grote hoeveelheden schadelijke mails en websites te blokkeren. 

​De grote winst is te behalen door uw medewerkers bewust te maken van Social Engineering. Surelock biedt maatwerk trainingen aan voor uw organisatie om in 1 of meerdere dagdelen uw medewerkers te introduceren met het onderwerp Social Engineering, bewust te maken van de gevaren en uw medewerkers op te leiden Social Engineering te herkennen en te melden.

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.