Gratis nulmeting

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. En voor het geval je denkt “Dat overkomt ons niet”… 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg.

Dus maak jezelf niks wijs: ook jouw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing.

Maar gelukkig is er Holmes – de human phishing firewall.

Waarom de Nulmeting?

  • Gratis Phishing Simulatie t.w.v. €495,-
  • Gegarandeerd meer bewustzijn voor digitale veiligheid op de werkvloer
  • Een belangrijke eye-opener over de nut- en noodzaak voor digitale veiligheid
  • 100% van de bedrijven die wij testen worden gephisht

Waarom gratis?

Op basis van de Phishing Simulatie doen wij een voorstel om de scores te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De Nulmeting is gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
- Dim Gerssen,
Operationeel manager
Dim Gerssen 0348 - 796 146

Wat heb ik er aan?

Nulmeting

Alles start met de gratis nulmeting.
Lees meer
Holmes voert een (uiteraard veilige) phishing actie uit om te controleren in hoeverre jouw medewerkers in staat zijn phishing mails te herkennen. Vervolgens blijkt welk aandeel van jouw medewerkers niet in staat zijn phishing mails te herkennen en daardoor een enorm veiligheidsrisico voor je bedrijven vormen.

Pakketvorming

Na een uitgebreide analyse van de resultaten plannen wij graag een gesprek in.
Lees meer
Dit kan online, maar ook op locatie. Samen bespreken wij dan de resultaten en gaan wij kijken hoe Holmes ervoor kan zorgen dat jij en je medewerkers veiliger online te werk gaan.

Security Coach

Afhankelijk van het pakket kunnen wij kiezen om de Holmes Security Coach aan te bieden.
Lees meer
De Holmes Security Coach is een ingebouwd security systeem dat veiligheid bied bij twijfelachtige emails. Want let op! Cybercriminelen blijven zich continue ontwikkelen en daardoor worden phishing mails ook steeds lastiger herkenbaar! Blijf dus altijd alert. Met de Holmes Security Coach kan je 24/7 direct hulp aanvragen. Door via het ingebouwd security systeem op de knop ‘twijfelachtig’ te klikken worden wij gelijk ingeschakeld en controleren jouw mail! Safety first.

E-learning platform

In ons e-learning platform bieden wij diverse trainingen en toetsen aan.
Lees meer
Met dit platform trainen wij medewerkers om phishing mails te herkennen en leren ze juist te anticiperen. Ook leren de medewerkers over de gevaren van phishing en zullen ze daardoor beter omgaan met de veiligheid van het bedrijf. Het e-learning platform is uitdagend, educatief en altijd up-to-date. De nieuwste trends en ontwikkelingen rondom phishing implementeren wij direct in ons e-learning platform. Hierdoor zijn de medewerkers altijd up-to-date en voorbereid op de nieuwte gevaren van phishing.

Phishing kalender

Cybercriminelen ontwikkelen zich continue en proberen op nieuwe manieren achter jouw data of gegevens te komen.
Lees meer
Daarom voeren wij regelmatig periodieke controles om te controleren of jouw medewerkers alert blijven op de gevaren van phishing en in staat zijn phishingmails te herkennen. Door deze periodieke controles zorgen wij ervoor dat de medewerkers veilig blijven werken en op de hoogte zijn van de nieuwste manieren van phishing.