Holmes 2.0: De nieuwe update uitgelicht

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 15 mei 2024
Afbeelding ter illustratie van de Holmes livegang

Groot nieuws Holmes heeft een update gehad. In deze blog vertellen we je alles over de nieuwe functies van de update die op 5 april 2024 is live gegaan. Ook geven we je duidelijke video’s waarin we de belangrijkste updates weergeven.

What’s new?

Hieronder geven we je een korte overview van de nieuwe updates die Holmes 2.0 heeft.

Overal nieuwe designs

Holmes heeft een frisse, nieuwe uitstraling gekregen! We zijn binnen Holmes een creatieve samenwerking aangegaan met een team van UX-designers. Het resultaat? Het platform heeft een complete make-over ondergaan. Je zult versteld staan van de transformatie: het is haast onherkenbaar en sluit nu naadloos aan bij de moderne stijl van Surelock. Maak je klaar voor een vernieuwde Holmes-ervaring die je verwachtingen overtreft!

Holmes 2.0 overzicht

Meer overzicht op de profielpagina:

Op verzoek van onze klanten hebben we de profielpagina duidelijker gemaakt. Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg over de nieuwe look, of lees verder voor een beknopt overzicht:

  • Check meteen de status van je leerdoelen;
  • Krijg een helder overzicht van alle online trainingen die aansluiten bij jouw leerambities;
  • Zie direct welke meldingen je hebt gedaan via de security, allemaal op één plek.

Introductie van de Nieuwe Functie: Leerdoelen

Wij presenteren met trots onze nieuwste innovatie: Leerdoelen. Deze functie is speciaal ontworpen om jouw organisatie een stap dichter bij jouw persoonlijke en professionele groei te brengen. Met Leerdoelen kun je genieten van trainingen die volledig zijn afgestemd op wat jij nodig hebt.

Verbeterde Gebruiksvriendelijkheid:

Ervaar direct hoe onze vernieuwde interface jouw leerproces versoepelt. Nu kun je meteen na afronding van een online training het resultaat zien. Maar dat is niet alles; we bieden je ook een duidelijk overzicht van alle vragen die je goed en fout hebt beantwoord. Deze verbeteringen zijn ontworpen om jou een helder inzicht te geven in je leerprestaties en om je te helpen begrijpen waar je staat in je leerproces.

 
Delen: Holmes 2.0: De nieuwe update uitgelicht

Door

- Dim Gerssen
security professional
Dim Gersen van Surelock