De netwerk test van Surelock brengt objectief beveiligingsrisico's in kaart

  • Test de veiligheid van uw netwerk voor kwaadwillenden dat doen
  • Surelock biedt hard- en software oplossingen voor perfecte netwerkbeveiliging
  • Oplossingen voor on-premise en gevirtualiseerde omgevingen
0348-796 146

Uw organisatie investeert en innoveert om te kunnen groeien in een landschap van sterke concurrentie. Uw netwerk groeit met nieuwe apparatuur zoals Smartphones of u legt verbinding met The Internet of Things. Deze verruiming van het netwerk brengt nieuwe risico's met zich. De Netwerk Test van Surelock inventariseert waar de zwakke plekken in uw beveiliging liggen. 

​Hoe verbeter ik de veiligheid van mijn netwerk met de Netwerk Test?

​Op basis van de Surelock-index heeft Surelock in kaart gebracht waar de grootste beveiligingsrisico's voor organisaties in Nederland liggen. De belangrijkste oplossingen heeft Surelock zelf ontwikkeld of in huis gehaald. Waar aanvullende expertise nodig is voor het wegnemen van uw bedrijfsrisico's bestaat een netwerk van de allerbeste Security-Professionals, zowel nationaal als internationaal. Zo biedt Surelock altijd de best passende oplossing tegen het meest voordelige tarief. 

​Hoe houdt ik de veiligheid van mijn netwerk op peil?

​Surelock werkt met ISO-27001-gecertificeerde lead-auditors met ruime ervaring in het koppelen van een informatiebeveiligingsbeleid aan een kwaliteitmanagement systeem. Zo krijgt informatiebeveiliging de aandacht die het verdient. Samen zorgen zij om de kennis van informatiebeveiliging in uw organisatie onder te brengen en uw medewerkers te trainen alert te blijven op het onderwerp. 

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.