Outlook Security coach

Traditionele security awareness programma’s kennen een aantal uitdagingen. Bij grote groepen medewerkers krijg je namelijk altijd te maken met verschillende persoonlijkheden, kennisniveaus, leercurves en het onderwerp continue top-of-mind te krijgen én houden.

Eigenlijk schiet je met het traditionele programma van phishing simulaties en E-learning dus nooit 100% raak. En dit is precies waar onze unieke Security Coach het verschil maakt. Als aanvulling op het spamfilter, gaat onze Security Coach verder. Veel verder.

Probeer de security coach 30 dagen gratis

  • Een maand lang direct inzicht in de veiligheid van elke mail
  • Binnen 24 uur is de Holmes security coach geïnstalleerd
  • Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken

Waarom 30 dagen gratis?

Na 30 dagen zie je in dat achter elke mail gevaar kan zitten. Veel bedrijven doen dit, maar de keuze is geheel aan jou. De 30 dagen zijn gratis en vrijblijvend, na de proefperiode zit je dus nergens aan vast.

Probeer nu 30 dagen gratis

Krijg inzicht op elke mail binnen jouw organisatie
- Jan Willem Slagt
Sales Manager

Wat is de Holmes security coach?

De Holmes Security Coach is hét persoonlijke hulpmiddel waar elke medewerker op zijn of haar manier gebruik van kan maken. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Direct in de inbox, bij iedere mail die geopend wordt.

Hoe werkt de Security Coach precies?

Om heel effectief phishing te herkennen zijn er altijd 3 stappen die je moet doorlopen:
Inspecteren, controleren en rapporteren. Met onze security coach automatiseren we deze stappen vóór de gebruiker:

𝟏.𝐢𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧: de Security Coach inspecteert direct of een bepaalde mail veilig is ja of nee en geeft dit aan door direct in de mail een label te geven. Bijvoorbeeld het label ‘opgelet’ of het label ‘potentieel gevaarlijk’.
Zo wordt de gebruiker direct geactiveerd om controlevragen te stellen bij verhoogd risico. ‘Verwacht ik dit bericht?’, ‘is dit logisch?’.

Als er inderdaad een risico is, gaan we door naar stap 2: controleren.

𝟐.𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞𝐫𝐞𝐧:
De Security Coach geeft overzichtelijk weer waarom er mogelijk sprake is van verhoogd risico? Bijvoorbeeld:
a. Dit is de eerste keer dat je contact hebt met deze afzender, is dat logisch?
b. De afzender heeft een lage reputatie op het internet
c. De afzender kan niet gevalideerd worden, let dus goed op

De gebruiker kan deze vragen beantwoorden met de context waarin de mail verstuurd is. Dit is een stukje zeer waardevolle informatie waar geen spamfilter over beschikken kan. Is er na het beantwoorden van de controle vragen van de Security Coach nog twijfel, stap 3; rapporteren.

𝟑.𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐞.
Met één druk op de Life Line wordt de IT-afdeling ingeschakeld als tweede paar ogen. Een zeer handige functie. Zo kan er namelijk vastgesteld worden of er extra onderzoek nodig is, of dat er inderdaad een phishing mail onderschept is. In dat geval gaan álle mails van deze afzender, in het bedrijf automatisch de spambox in en voorkom je dat andere medewerkers wél die mail openen. Een heerlijke grote schoonmaak dus!

Maar waarom is de Holmes Security Coach zo effectief?

Met de Security Coach bestrijden we direct en effectief de achilleshiel van ieder Security Awareness programma:

Probleem 1 – Sluit het programma niet 100% aan op de voorkennis van de doelgroep? Geen probleem voor de coach, alleen de relevante informatie wordt direct met 1 druk op de knop beschikbaar gemaakt op het juiste moment.

Probleem 2 – Vergeten gebruikers na verloop van tijd de spelregels weer? Geen probleem, alle benodigde informatie is met 1 druk op de knop beschikbaar.

Probleem 3 – Zijn gebruikers zijn niet altijd even scherp? Ook dit is geen probleem voor de coach. Wanneer er echt sprake is van verhoogd risico dan maakt de coach dit direct inzichtelijk in de inbox van de gebruiker.

Probleem 4 – Krijgt de IT-afdeling niet altijd terugkoppeling van verdachte mails? Geen probleem, de Holmes Security Coach helpt de gebruiker bij het effectief rapporteren van verdachte email. En daar kan de IT-afdeling weer veel uit leren.

Holmes helpt tot slot ook de IT-afdeling door spamfilter coaching te geven. Wij kijken naar welke mails nog te vaak binnenkomen en wat er eventueel verbeterd kan worden. Wij geven tips over het strakker afstellen van de spamfilters en geven advies en hulp wanneer dit nodig is.

Opdrachtgevers

Logo Kro ncrv
AKD Advocaten

Probeer de coach 30 dagen gratis

Waarom de Security coach?

  • 85% Van onze klanten voelt minder risico door de coach
  • 24×7 Inzicht in op elke mail
  • Geen voorkennis over phishing benodigd, plug and play

Bel, app of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

0348 – 796 146

Aan de slag
Man lachend op foto zwart wit foto
Jan Willem Slagt
“Binnen 1 dag weet je al hoe wij de security coach voor jou kunnen inzetten.”