Holmes Security Awareness

Holmes combineert bewustwording, training én toetsing in één overzichtelijke, gebruiksvriendelijke digitale oplossing. In een korte sessie met specialist van Holmes richt je de software in zodat concrete leerdoelen op een overzichtelijke en meetbare wijze bereikt worden.

Nulmeting

Alles start met de gratis nulmeting. Holmes voert een (uiteraard veilige) phishing actie uit om te controleren in hoeverre jouw collega's in staat zijn phishing mails te herkennen. Vervolgens blijkt welk aandeel van jouw collega's niet in staat zijn phishing mails te herkennen en daardoor een veiligheidsrisico voor het bedrijf vormen.

Pakketvorming

Na een uitgebreide analyse van de resultaten van de Phishing simulatie plannen wij graag een gesprek in. Dit kan online, maar ook op locatie. Samen bespreken wij dan de resultaten en gaan wij kijken hoe Holmes ervoor kan zorgen dat jij en je medewerkers veiliger online te werk gaan.

Security Coach

Afhankelijk van het pakket kunnen wij kiezen om de Holmes Security Coach aan te bieden. De Holmes Security Coach is een ingebouwd security systeem dat veiligheid bied bij twijfelachtige emails. Want let op! Cybercriminelen blijven zich continue ontwikkelen en daardoor worden phishing mails ook steeds lastiger herkenbaar! Blijf dus altijd alert. Met de Holmes Security Coach kan je 24/7 direct hulp aanvragen. Door via het ingebouwd security systeem op de knop ‘twijfelachtig’ te klikken worden wij gelijk ingeschakeld en controleren jouw mail! Safety first.

E-learning platform

In ons e-learning platform bieden wij diverse trainingen en toetsen aan. Met dit platform trainen wij medewerkers om phishing mails te herkennen en leren ze juist te anticiperen. Ook leren de medewerkers over de gevaren van phishing en zullen ze daardoor beter omgaan met de veiligheid van het bedrijf. Het e-learning platform is uitdagend, educatief en altijd up-to-date. De nieuwste trends en ontwikkelingen rondom phishing implementeren wij direct in ons e-learning platform. Hierdoor zijn de medewerkers altijd up-to-date en voorbereid op de nieuwste gevaren van phishing.

Phishing kalender

Cybercriminelen ontwikkelen zich continue en proberen op nieuwe manieren achter jouw data of gegevens te komen. Daarom voeren wij regelmatig periodieke controles om te controleren of jouw medewerkers alert blijven op de gevaren van phishing en in staat zijn phishingmails te herkennen. Door deze periodieke controles zorgen wij ervoor dat de medewerkers veilig blijven werken en op de hoogte zijn van de nieuwste manieren van phishing.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.