Met de snelheid waarop onze digitale snelweg terrein wint is er geen weg terug. En wat Surelock betreft hoeft dat ook helemaal niet. Wat wel noodzakelijk is, is dat de gebruiker de fundamenten van databeveiliging leert.

0348-796 146

Over Surelock

We leven, werken en ondernemen in een prachtig tijdperk. Onze generatie zal de geschiedenisboeken in gaan als de generatie die ‘online’ is gegaan, misschien wel de grootste prestatie van de mensheid? De voordelen van het internet wegen in alle opzichten op tegen de nadelen van het internet. Mogelijkheden voor internationale handel, efficiëntie door automatisering & decentralisatie zijn slechts enkele voorbeelden van de enorme revolutie die het internet teweeg heeft gebracht. De nadelen lijken pas sinds een veel kortere periode zichtbaar. Identiteitsfraude, oplichting & datalekken zijn de laatste maanden constant in het nieuws. De georganiseerde misdaad verkoopt geïnfecteerde computers, verkoopt creditcard gegevens & verkoopt paspoorten en identiteitskaarten. Waarom? Blijkbaar omdat het makkelijk en lucratief is.
 
Met de snelheid waarop onze digitale snelweg terrein wint is er geen weg terug. En wat Surelock betreft hoeft dat ook helemaal niet. Wat wel noodzakelijk is, is dat de gebruiker de fundamenten van databeveiliging leert. Het afsluiten van ons woonhuis of kantoor berust op inmiddels fundamentele logica, als soort automatisme. Iets wat Surelock met informatiebeveiliging ook probeert te bereiken.

Maak kennis met Surelock in minder dan 2 minuten

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.