BEKO Coöperatie

De organisatie

De BEKO Coöperatie is een succesvolle samenwerking tussen verschillende bakkerijen. Door samen te werken, kunnen ze grootschalig inkopen doen voor de benodigdheden van de verschillende bakkerijen. Met ongeveer 300 personeelsleden heeft BEKO Coöperatie ook een eigen ICT-afdeling die verantwoordelijk is voor de technologische infrastructuur en ondersteuning binnen het bedrijf.

  • Samenwerking tussen verschillende bakkerijen
  • Kwetsbaarheden in kaart gebracht

 

De klantvraag van BEKO coöperatie

Aanvankelijk hadden we hulp nodig bij het uitvoeren van een pentest en phishing simulaties. Onze belangrijkste zorg was de veiligheid van ons systeem en het bewustzijn van phishing aanvallen onder onze medewerkers. We wilden de potentiële zwakke punten in ons systeem identificeren en proactieve maatregelen nemen om de beveiliging te versterken. Daarnaast wilden we ervoor zorgen dat onze medewerkers getraind en alert waren op de gevaren van phishing. Hiervoor zochten wij een externe partij die ons hiermee kon helpen.

 

Onze oplossing

In eerste instantie heeft Surelock een pentest en phishing simulaties uitgevoerd, want daar waren wij naar op zoek. Daarna hebben we in nauwe samenwerking met Surelock op maat gemaakt security advies ontvangen. Dit advies is gebaseerd op de resultaten van de pentest en de phishing simulaties. Ook is er een vulnerability scan uitgevoerd, om een algeheel beeld van de onderneming in kaart te brengen.

  • Pentest
  • Phishing simulaties
  • Vulnerability scan

 

Logo Beko Coöperatie

Resultaat

Het eerste jaar hebben we een pentesten uitgevoerd. Na één jaar intensief samen gewerkt te hebben zijn we tot het besluit gekomen om voor de Surelock It Security Services te kiezen. Deze keuze is gemaakt, omdat de BEKO Coöperatie, meer verdieping wilde in Holmes en Vulnerability management.

Nu wij gebruik maken van Surelock IT Security Services oplossing aanwezig is, is er continue contact. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat de security projecten maximaal geoptimaliseerd worden. Deze projecten bestaan uit, Email-security, DMARC validatie en Micro segmentatie binnen de netwerk omgeving.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten