BEKO Coöperatie

Wie is de klant?

De BEKO Coöperatie is een samenwerking tussen verschillende Bakkerijen. Samen kopen zij groot benodigdheden in voor verschillende bakkerijen. Het bedrijf heeft +/- 300 personeelsleden en beschikt over een eigen ICT afdeling.

De klantvraag

Na het uitvoeren van de Pentest en de Holmes phishing simulatie, kwamen wij er samen achter dat er ondersteuning nodig was om de security projecten op te leveren. Gedurende de samenwerking sturen wij de onder aannemers aan om deliverables te definiëren en op te leveren.

Oplossing

Security advies op maat, samen met de Surelock is er een advies gemaakt aan de hand van de pentest en de simulaties. Ook is er een vulnerability scan uitgevoerd, om een algeheel beeld van de onderneming in kaart te brengen. Dit hebben we gedaan doormiddel van de vulnerability scan.

Logo Beko Coöperatie

Resultaat

Het eerste jaar hebben we een pentesten uitgevoerd. Na één jaar intensief samen gewerkt te hebben zijn we tot het besluit gekomen om voor de Surelock It Security Services te kiezen. Deze keuze is gemaakt, omdat de BEKO Coöperatie, meer verdieping wilde in Holmes en Vulnerability management.

Nu wij gebruik maken van Surelock IT Security Services oplossing aanwezig is, is er continue contact. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat de security projecten maximaal geoptimaliseerd worden. Deze projecten bestaan uit, Email-security, DMARC validatie en Micro segmentatie binnen de netwerk omgeving.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten