Direct contact met je specialist|10+ jaar ervaring |100+ klanten gingen je voor|

Security awareness: verhoog het kennisniveau van jouw organisatie

Bel ons nu op 0348 – 796 146 voor een gratis adviesgesprek
Maak een afspraak
Marloes security awareness consultant bij Surelock
Behaal jouw gewenste security awareness doelEen programma gebaseerd op leerdoelen
Zorg voor phishing awareness binnen jouw organisatieTrain medewerkers met phishing simulaties
vodloe aan compliance-normen, zoals iso 27001Voldoe aan compliance-normen, zoals ISO 27001
Kuijpers logo
Topicus een van de pentest klanten van Surelock
security awareness klant van Surelock
Loods 5 is één van de klanten van Surelock
Opdrachtgever van Surelock, Universiteit utrecht
100+ meer klanten
met de security coach ben je 24/7 in controle op je security awareness24/7 in controle op phishing met de Security coach
Surelock heeft 10+ jaar ervaring in security awareness10+ jaar ervaring
Maak gebruik van de doeltreffende security awareness E-learning video'sDoeltreffend E-learning programma
Met Surelock maak je de security awareness strategie compleetPassende security awareness oplossing
Gemakkelijk te begrijpen resultaten
Resultaten die je gemakkelijk kunt gebruiken en snaptHet kennisniveau van je organisatie in kaart
Breng het security awareness niveau van jouw organisatie in kaart met SurelockNederlandse awareness specialisten
Bereik je organisatiedoelen samen met SurelockWij zetten het stapje extra om jouw doelen te bereiken

Security awareness bij Surelock

Bij Surelock beschouwen we security awareness niet als een eenmalig project, maar als een duurzame samenwerking. We starten met het in kaart brengen van het kennisniveau van jouw organisatie, om dit vervolgens te verhogen. Dit realiseren we door gebruik te maken van onze geavanceerde in-house software, Holmes, en de expertise van onze security awareness specialisten. Op deze wijze streven we gezamenlijk naar het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van security awareness.

 

Het Holmes security awareness trainingsplatform

Dit is het platform waar jij de securitydoelstellingen van jouw organisatie kunt behalen. Het Holmes-platform is ontwikkeld om jouw organisatie inzicht te geven in menselijk gedrag en de nodige interventies aan te bieden. Met het Holmes-platform kun je verschillende E-learning programma’s uitrollen, zoals CEO-fraude, phishing of AVG. Je kunt een van de 128 phishing simulaties versturen, grip krijgen op de inbox met behulp van de security coach, en nog veel meer. Als je security awareness serieus wilt aanpakken, maak dan direct een afspraak.

Maak een afspraak

Waarom security awareness met Holmes

Een aanpak die past bij jouw organisatie

Dashboard met overzicht van de status van je phishing simulatie

Met alleen standaard trainingen en simulaties schiet je vaak mis [...}

Een aanpak die past bij jouw organisatie

Elk individu binnen jouw organisatie is uniek, wat betekent dat ook hun kennisniveau verschilt. Een uniforme aanpak werkt vaak niet optimaal bij awareness-trainingen, omdat mensen verschillende behoeften hebben. Daarom starten we bij Surelock met een grondige analyse van jouw organisatie. Op basis hiervan ontwikkelen we een aanpak die afgestemd is op de individuele kenmerken van mensen en in lijn is met de beoogde leerdoelen.

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Een mailbox met daarin de security coach die aangeeft dat het waarschijnlijk phishing is.

Door de simpele insteek van het platform kan iedereen, ja écht iedereen, phishing leren herkennen en zo een datalek voorkomen[...]

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Omdat het platform is gebaseerd op de klantervaring die Surelock de afgelopen 5 jaar heeft op gedaan sluit het goed aan op de behoefte. Dit kan je zien aan bijvoorbeeld de trainingen geen langdradige video’s van 15 minuten maar korte en krachtige video’s. Waardoor voor ieder kennisniveau het mogelijk is om mee te draaien in het platform en de leerdoelen te behalen.

Je security awareness programma in één platform

Inzicht op het security awareness niveau van jouw organisatie met een phishing simulatie

Er zijn veel oplossing voor het verhogen van security awareness. Met Holmes heb je alles in één[...]

Je security awareness programma in één platform

Er zijn veel manieren voor het creëren van security awareness, samen maken we een plan dat werkt voor jouw organisatie. Bij Surelock heb je een combinatie van verschillende interventies in één platform. Dit in combinatie met de security consultancy van onze specialisten zorgt voor een ijzer sterke combinatie.

Onze cases

Univé- Cyber Fit Service

Univé zag het probleem van cybercrime onder haar zakelijke klanten exponentieel groeien en pakte daarom het voortouw. In samenwerking met Surelock hebben we de Cyber Fit Service opgesteld, een gratis programma voor het verhogen van het security awareness niveau binnen het MKB.
Lees verder

Dataflex brengt security awareness in kaart

Dataflex werkt aan het security awareness niveau met Surelock Holmes. “De Laagdrempeligheid en het gebruiksgemak van de applicatie Holmes, zorgt ervoor dat iedere collega bewust wordt van de gevaren van phishing.” – Cornel van den Bos.
Lees verder

Waarom Security & Cyber awareness belangrijk is voor jouw organisatie?

Security awareness is de kennis en houding die medewerkers van een organisatie bezitten met betrekking tot de bescherming van de fysieke, en vooral informatieve, activa van een organisatie. Zoals de beschrijving van Wikipedia over het onderwerp security awareness al zegt gaat het om de bescherming van informatie van een organisatie.

Als organisatie heb je anno 2024 veel data tot je beschikking, deze data is erg handig maar kan ook gevaren met zich meebrengen wanneer deze in verkeerde handen valt. Denk bijvoorbeeld aan een datalek als gevolg van een phishing aanval. Als organisatie is het van groot belang dat je de verantwoordelijkheid pakt als het gaat om het beschermen van deze informatie.

Wanneer jij de verantwoordelijkheid wilt pakken moet je als organisatie aan de slag gaan met het continue trainen van je medewerkers. Dit betekent dus niet eenmalig een phishing simulatie sturen, dit heeft vaak zelden of geen effect aldus: digital Trust center. Het gaat om een continue aanpak waarin je duidelijke leerdoelen opstelt waar je als organisatie aan moet voldoen.

Bij Surelock kiezen wij er dan ook voor om geen eenmalige phishing simulaties te versturen maar gaan we voor een langdurige samenwerking voor het beschermen van jouw organisatie.

Neem contact op met Surelock

Waarom security awareness door Surelock?:

  • Een op leerdoelen gebaseerd programma
  • Voldoe aan compliance-normen, zoals ISO 27001
  • Train medewerkers met phishing simulaties

Bel of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

Tel: 0348 – 796 146

E-mail: info@surelock.nl

Neem contact met me op
StefanSchepers
Stefan Schepers
"Voorkom 91% van alle datalekken met security awareness"

Een security awareness programma gebaseerd op leerdoelen

Bij Surelock maken wij gebruik van leerdoelen; dit zijn specifieke doelstellingen die je wilt bereiken binnen je organisatie. Elk leerdoel is gebaseerd op een specifieke rol of functie binnen de organisatie.

Een voorbeeld hiervan is dat een marketing medewerker minder bevoegdheden heeft ten opzichte van een IT-manager binnen de IT-systemen. Daarom zal het leerdoel voor beide functies verschillend zijn. De marketing medewerker moet zich bewust zijn van phishingmails, maar hoeft deze niet zelf te kunnen ontleden of op een blacklist te plaatsen. Een passend leerdoel voor de marketing medewerker zou kunnen zijn: “Als marketing medewerker kun je phishing herkennen wanneer deze binnenkomt en weet je waar je deze kunt melden.”

Door het gebruik van leerdoelen in je programma kun je gerichte interventies opstellen om het kennisniveau te verhogen. Hierdoor zie je, net zoals weergegeven in de grafiek hieronder, het aantal succesvolle phishingpogingen dalen en het kennisniveau stijgen.

5 tips om het security awareness niveau van jouw organisatie te verhogen

Hieronder geven wij je 5 tips die jij kunt gebruiken om het security awareness niveau van je organisatie te verhogen. Dit tips zijn opgesteld door de security awareness specialisten van Surelock. Heb je vragen over de tips neem dan gerust contact met ons op wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

5 tips voor het verhogen van het security awareness niveau van je organisatie
Tip 1 verstuur een phishing simulatie voor het verhogen van security awareness
Verhoog het security awareness doormiddel van trainingen
Tip 3 maak het leuk, het onderwerp is al saai genoeg
tip 4: instaleer de outlook security coach van Surelock
tip 5: download de security awareness poster
Neem contact met Surelock op via 0348 – 796 146, met Anouk van Surelock op de afbeelding

Bewustzijn Creëren over socialengineering: Technieken en Preventie

Socialengineering is een manier van aanvallen op een slinkse manier. Je wordt als het ware voor de gek gehouden waardoor je vertrouwelijke gegevens prijsgeeft. Ook kunnen aanvallers medewerkers kwaadaardige software te laten downloaden. Bij Surelock zien wij het gebruik van socialengineering toenemen. Mede door de opkomst van AI wordt het voor cybercriminelen makkelijker om content realistischer te maken zodat het moeilijker van echt is te onderscheiden. Juist hierom is training van cruciaal belang voor je organisatie.

De bekendste vormen van socialengineering zijn:

Voorbeeld van social engineering een vorm van cybercrime die je kunt voorkomen met security awareness. In de afbeelding zie je het verzoek voor het update van je drivers afkomstig van de directeur.

 

Security awareness poster die je gratis kan downloaden

Download gratis onze security awareness poster

Bij Surelock maken wij gebruik van verschillende interventies voor het verhogen van het security awareness niveau van jouw organisatie. Hieronder kan je gratis een poster downloaden die je op kan hangen op kantoor om het kennis niveau van jouw organisatie te verhogen. Download de poster hier.

De verschillende security awareness interventies van Surelock

Hieronder geven we een aantal voorbeelden die wij gebruiken om de gedragsverandering rondom security awareness te behalen.

Phishing simulaties

Een phishing simulatie versturen is een van de meest doeltreffende interventies om de security awareness te verhogen. Het schrikeffect in combinatie met de les die je leert wanneer je op de simulatie klikt, biedt inzicht in het kennisniveau en traint tegelijkertijd de medewerkers.”

E-learning

Om jouw organisatie te trainen, bieden wij E-learning aan. Het voordeel van E-learning is dat het online toegankelijk is en gemakkelijk inzetbaar is. De onderwerpen van de E-learning variëren van CEO-fraudeurs tot aan de AVG. Bij de E-learning zit een quiz om ook hier het kennisniveau inzichtelijk te maken.

Outlook security coach

Bij Surelock hebben we een extra beveiligingslaag voor Outlook ontwikkeld. Dit doen we met behulp van de Security Coach, een hulpmiddel dat 24/7 beschikbaar is. De Security Coach controleert e-mails en geeft aan wat goed en fout is door middel van een screenshot van de e-mail. Als de e-mail als vertrouwd wordt beoordeeld, ontvang je uiteraard geen melding.

Content op maat

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor jouw organisatie. Binnen elke organisatie zijn er verschillende rollen, denk aan operationele of sales medewerkers, en beiden moeten getraind worden, maar hebben verschillende leerbehoeften. Hoe train je bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs die voortdurend onderweg zijn? Hier komt maatwerk in content om de hoek kijken.

 

Fysieke security awareness training

Uiteraard bieden wij ook fysieke security awareness trainingen aan. Dit kan in de vorm van een workshop zijn of een kennissessie waarin wij alles vertellen over phishing en de gevaren voor jouw organisatie. Deze trainingen maken we interactief en leuk om informatiebeveiliging aantrekkelijk te maken en gewenste gedragsverandering te stimuleren.

Wat is security awareness training?

Security awareness gaat over het creëren van bewustzijn binnen een organisatie omtrent informatiebeveiliging. Door security awareness trainingen worden medewerkers getraind om risico’s binnen informatiebeveiliging te herkennen. Hierbij leren ze over alle soorten van social engineering en andere methoden die cybercriminelen gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Wanneer medewerkers zich bewust zijn van deze risico’s, is de organisatie minder kwetsbaar voor deze aanvallen. Bij de security awareness training zullen de medewerkers verschillende onderdelen kunnen tegenkomen, zoals phishing simulaties, E-learning en content op maat.

De aanpak: verschillende rollen en afdelingen, hoe ga je hier mee om?

Er zijn ontzettend veel verschillende rollen en afdelingen binnen een organisatie. Niet iedereen binnen de organisatie heeft hetzelfde kennisniveau nodig voor hun rol binnen de organisatie. Wanneer je een security awareness training wilt inzetten voor de organisatie is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Bij Surelock kijken we daarom per doelgroep welk kennisniveau nodig is. Hierdoor houden we de drempel zo laag mogelijk, maar zorgen we er wel voor dat medewerkers het juiste kennisniveau bereiken.

Een voorbeeld hiervan is dat een IT-manager meer bevoegdheden heeft ten opzichte van een marketingmedewerker binnen de IT-systemen. Daarom zal het kennisniveau voor beide functies verschillend zijn. Terwijl de marketingmedewerker zich bewust moet zijn van phishingmails, is het niet noodzakelijk dat hij of zij deze kan ontleden of plaatst op een blacklist. De IT-manager moet dit overigens wel kunnen.

Door de verschillende rollen de juiste informatie te geven, kan iedereen op zijn eigen kennisniveau meehelpen bij het veiliger maken van de organisatie.

Waarom is security awareness training zo belangrijk?

Security awareness trainingen zijn belangrijk, omdat het de kans op risico’s van cyberaanvallen vermindert. Organisaties zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen die proberen binnen te dringen via verschillende manieren. Hierbij gaat het om het stelen of versleutelen van bedrijfssystemen en –gegevens. Door alle medewerkers te trainen met een security awareness training, kunnen organisaties op de juiste manier handelen om de risico’s te verminderen.

Een continue aanpak is de key tot succes

Het is belangrijk dat security awareness trainingen niet als een eenmalig project worden gezien. Want met één nieuwsbrief of met één e-learning maken zorg je als organisatie niet voor het gewenste effect. Het implementeren van een continu proces zal uiteindelijk zorgen dat cybersecurity top-of-mind komt bij de medewerkers binnen de organisatie. Het zorgen voor een continu proces is belangrijk, zodat bij alle werkprocessen wordt nagedacht over security awareness.

5 voorbeelden van security awareness training

Hieronder laten we aantal voorbeelden zien van hoe een security awareness training eruit kan zien bij Surelock. Dit zijn een aantal voorbeelden waarmee een organisatie hun security awareness niveau kan verhogen.

1. Phishing campagne

Met een phishing campagne wordt er een gekozen template verstuurd binnen de organisatie. Met ons platform Holmes kan het resultaat gemeten worden en hierbij kan worden gekeken naar:

  • Hoeveel medewerkers openen de mail?
  • Hoeveel % staat gegevens af of download het “virus”?
  • Hoeveel personen gebruiken de Holmes Security Coach Life Line om assistentie te vragen?

Uiteraard worden er tijdens deze phishing campagne geen wachtwoorden opgeslagen en wordt er geen echt virus gedownload. Deze campagne is om te testen in hoeverre cybersecurity top-of-mind is bij de medewerkers.

2. E-learning

E-learnings kunnen ook jouw organisatie ondersteunen bij de training. Voordeling van E-learning is dat het online beschikbaar en eenvoudig te implementeren is. De E-learning modules behandelen diverse onderwerpen, zoals:

  1. Phishing 
  2. CEO-fraude
  3. Wachtwoorden
  4. AVG
  5. En nog veel meer….

Binnen elke E-learning is een quiz opgenomen, waarmee het kennisniveau inzichtelijk kan worden gemaakt. Waardoor je het kennisniveau van de medewerkers kunt meten.

3. Outlook security coach

De Security Coach wordt toegevoegd aan Outlook en is altijd actief om medewerkers te waarschuwen voor verdachte e-mails. De security coach bevat ook een Life Line knop, een hulplijn om verdachte mails direct te melden en te beoordelen op juistheid. Met de security coach wordt men constant alert gehouden op verdachte berichten.

security-awareness-training-holmes

4. posters

Posters ophangen op kantoor en andere werkplekken, zoals een afvalcentrale kan ook helpen bij het creëren van een continu proces binnen de organisatie. Elke medewerker die binnenloopt ziet de poster en wordt daarmee op de hoogte gehouden van een gekozen onderwerp op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast kunnen deze posters ook online worden gedeeld, om deze bijvoorbeeld op een tv of digiboard te laten zien. Deze posters kunnen verschillende onderwerpen bevatten, zoals:

  • Het controleren van links
  • Gebruik van sterke wachtwoorden
  • Veilig op vakantie met je werklaptop
  • Phishing herkennen in 5 stappen
  • En nog veel meer..

5. Fysieke en online presentaties

In deze presentaties nemen we alle medewerkers mee in de wereld van cybercriminelen en behandelen we de volgende onderwerpen:

  1. De wereld van digitale criminaliteit
  2. Hoe kun je zelf een hacker worden
  3. De anatomie van een phishing mail

Dit zal helpen met het verhogen van de security awareness, aangezien alle medewerkers worden betrokken bij deze online of offline presentaties.

Neem contact op met Surelock

Waarom security awareness door Surelock?:

  • Een op leerdoelen gebaseerd programma
  • Voldoe aan compliance-normen, zoals ISO 27001
  • Train medewerkers met phishing simulaties

Bel of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

Tel: 0348 – 796 146

E-mail: info@surelock.nl

Neem contact met me op
StefanSchepers
Stefan Schepers
"Voorkom 91% van alle datalekken met security awareness"

Surelock best practices

Bij Surelock hebben we de afgelopen jaren verschillende ervaringen opgedaan op het gebied van security awareness trainingen, en daaruit zijn ook een paar ervaringen gebleken die het beste werken. Eén van die best practices is dat we merken dat het helpt om echt doelgroepgericht te handelen. Hierbij splitsen wij de organisatie op in verschillende doelgroepen. Daarin kijken we per doelgroep wat het juiste communicatiemiddel is. De drempel om in te stappen in een training is hierdoor superlaag, en daardoor kunnen alle medewerkers helpen bij het veiliger maken van de organisatie.

Awareness creëren is een continu proces en daarom richten onze security awareness trainingen zich op continue bewustwording door verschillende interventies. Wij doen onze security awareness trainingen op een continue manier, maar wel met verschillende online en offline communicatiemiddelen. En dit dus op maat voor de klant. Met creatieve interventie.

Wat voorkom je met een goede information security awareness aanpak?

Met een goede security awareness aanpak verminder je de kans op cyberaanvallen. Er zijn verschillende gevolgen van een cyberaanval, zoals financiële schade en reputatieschade. Een cyberaanval kan veel geld kosten, aangezien hackers vaak snel veel geld buit willen maken. Maar soms kunnen cybercriminelen ook andere motieven hebben, zoals reputatieschade aanbrengen. Met een goede security awareness training zorg je ervoor dat medewerkers sneller in de gaten hebben wanneer cybercriminelen proberen binnen te komen. Hierdoor verminder je de kans op financiële en reputatieschade verminderen.

security awareness met daarop fouten zoals password 123345

De aanpak van Surelock

Bij Surelock beginnen we met het kijken naar de verschillende rollen en functies. Hierbij worden doelgroepen gecreëerd, waarbij ook specifieke leerdoelen worden opgesteld in samenspraak met de klant. Per rol en functie kijken we naar het juiste kennisniveau wat nodig is en naar de leerdoelen die we kunnen opstellen. De leerdoelen zijn gebaseerd op kennis, houding en vaardigheden.

Daarnaast moet er worden gekeken hoe er voldoende aandacht voor dit onderwerp kan worden gevraagd. Er wordt per organisatie gekeken welke communicatiekanalen er beschikbaar zijn en welke communicatie het best werkt. Dus Surelock kiest voor elke organisatie een verschillende werkwijze, die is gebaseerd op het begin gesprek. Dit is meestal een combinatie van verschillende onderdelen, zoals we bij de 5 voorbeelden hebben laten zien.

Uiteindelijk wordt er gekeken of de leerdoelen per doelgroep worden gehaald. En wanneer dat niet het geval is wordt de werkwijze aangepast om ervoor te zorgen dat deze wel worden gehaald. Dit gaat bijvoorbeeld om het percentage dat op phishing campagnes klikt. Zo sturen wij continu bij om de security awareness training zo effectief mogelijk te laten zijn.

Conclusie

Security awareness gaat over het creëren van bewustzijn binnen een organisatie omtrent informatiebeveiliging. Door security awareness trainingen worden medewerkers getraind om risico’s binnen informatiebeveiliging te herkennen. Het is ontzettend belangrijk om security awareness trainingen te implementeren, aangezien organisaties steeds vaker het doelwit zijn van cybercriminelen. Maar als je dan security awareness trainingen implementeert, moet je er wel voor zorgen dat het een continue aanpak is. Dit kan je met allerlei interventies doen, zoals met het gebruik van phishing campagnes, e-learnings, posters, etc.

Bij Surelock handelen we doelgroepgericht, per doelgroep kijken we naar de beste werkwijze en interventies. Wij sluiten graag aan bij de wens van de klant. Met een goede security awareness training verminder je de kans op cyberaanvallen en de gevolgen daarvan.

Een goede security awareness training bevat leerdoelen, waardoor de trainingen meetbaar worden. De aanpak van Surelock is een doelgroepgerichte aanpak, waarbij ook veel aandacht is voor het opstellen van leerdoelen en het bijsturen van de organisatie. Dus zo zit een security awareness training in elkaar.

Veel gestelde vragen

Wat kost het security awareness programma?

Een security awareness programma start gemiddeld van €750,- per maand voor een organisatie met 0-100 medewerkers. Afhankelijk van de organisatie lopen de kosten op omdat er meer leerdoelen, interventies en projectmanagement bij komt kijken. De prijs is dus gebaseerd op organisatie grootte en de risico's van een organisatie.

Wat wordt bedoeld met security awareness?

Met security awareness wordt alles ontremd informatiebeveiliging en het bewustzijn hiervan bedoelt. Het kan hierbij gaan om het herkennen van phishing maar ook het sluiten van alle ramen wanneer de laatste collega naar huis gaat.

Wat is de Security Coach?

Een van de verschillende interventies van Surelock voor het verhogen van het security awareness niveau is de Security Coach. Een hulpmiddel waarmee je phishing direct kunt tegenhouden en tegelijkertijd je collega's traint in het herkennen van phishing.

De coach verschilt van de standaard balk in Microsoft, omdat de security coach een screenshot van de phishingmail toont en je vraagt om een oordeel te geven: vertrouw je deze mail of meld je de mail. Door gebruik te maken van de screenshot voorkom je onbedoelde kliks en vergroot je het bewustzijn van phishing onder medewerkers.

Waarom is security awareness belangrijk voor bedrijven?

Security awareness is belangrijk voor bedrijven omdat het helpt om de risico's van cyberaanvallen te verminderen. In het huidige digitale tijdperk, zijn bedrijven steeds vaker het doelwit van cybercriminelen die op zoek zijn naar manieren om binnen te dringen in bedrijfssystemen en -gegevens te stelen of te beschadigen. Door medewerkers te trainen in security awareness, kunnen bedrijven proactief handelen om deze risico's te verminderen.

Een belangrijk aspect van security awareness is het opleiden van medewerkers over de risico's van phishing-e-mails, social engineering en andere methoden die cybercriminelen gebruiken om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens. Wanneer medewerkers bewust zijn van deze risico's, zijn ze minder kwetsbaar voor deze aanvallen.

Hoe onderscheidt Holmes zich van andere security awareness platforms?

Het verschil tussen Surelock en andere platforms zit hem in de aanpak. Bij ons heb je geen geautomatiseerde standaard programma's die vaak niet raak schieten maar een programma dat past bij jouw organisatie.

Dit kunnen wij waarmaken omdat onze dienstverlening managed service is. Wat betekent dat jij altijd een security awareness specialist krijgt waarmee je aan de slag gaat. Op deze manier voorkom je dat je er alleen voor staat en krijg je de expertise in huis die je nodig hebt voor het succesvol behalen van je opgestelde leerdoelen.

Laatste nieuws

Computer met een geld teken. Bestanden zijn versleuteld tot er is betaald. Ransomware
Ransomware, alles wat je moet weten 2024
Afbeelding ter illustratie van de Holmes livegang
Holmes 2.0: De nieuwe update uitgelicht
Juichende NK-Phishing winnaars
Successtrategieën van de NK-Phishing winnaars 
Direct contact met je specialist|10+ jaar ervaring |100+ klanten gingen je voor|

Security awareness: verhoog het kennisniveau van jouw organisatie

Bel ons nu op 0348 – 796 146 voor een gratis adviesgesprek
Maak een afspraak