Univé- Cyber Fit Service

De organisatie

Al sinds 1794 zorgt Univé als coöperatie voor zekerheid. Door risico’s te helpen voorkomen en te beperken, en wat overblijft te verzekeren, kunnen 1,6 miljoen leden op Univé rekenen.

  • Cyberhulp op de kaart gezet binnen Univé
  • Cyberevents voor zowel de zakelijke als de particulieren markt
  • Aanzienlijk meer security awareness onder de leden van Univé
  • Deelnemers beoordeelde Surelock met een 8.7
Univé is klant bij Surelock

De klantvraag van Univé 

Cybercrimaliteit groeit, ziet ook Univé. Waar traditionele vormen van criminaliteit, zoals inbraak en diefstal, jaarlijks een afname laat zien, is cybercrime de enige vorm van criminaliteit die exponentieel groeit.

Het risico waar haar leden online in toenemende mate mee te maken krijgen, is voor Univé reden geweest tot het samenstellen van de Univé Cyberhulp. Een dienstverlening die alle leden met Univé-schadeverzekering 24/7 toegang geeft tot een Univé Cyberhulpdesk in geval van (het vermoeden van) een cyberincident en – aanvullend op enkele schadeverzekeringen – een verzekering tegen eventuele financiële schade als gevolg.

Door ruim 1,1 miljoen leden direct toegang te geven tot Univé Cyberhulp, lanceerde Univé een unieke propositie die op deze schaal haar gelijke niet kent in Nederland. Om hier bekendheid aan te geven, intern bewustwording over cyberrisico’s én begrip van de nieuwe propositie te vergroten, zocht Univé ‘een partner in crime.’

Helpdeskmedewerker bij de Univé cyberhulp desk

Deelnemers beoordeelde Surelock met een 8.7

Onze oplossing

Cybercrime is een exponentieel groeiende dreiging daarom is het van belang om dit onderwerp serieus aan te pakken. Dit hebben wij bij Univé gedaan door middel van twee activiteiten; Online cyberevents en de cyberlympics.

Tijdens de online cyberevents hebben we zowel de zakelijke klanten als de particulieren klanten van Univé op een interactieve manier kennis mogen laten maken met cybercrime.

Ook zijn er verschillende gastsprekers langsgekomen om over het onderwerp cybercrime te spreken, zo kwamen Gina Doekhie (cybercrime specialist bij politie Nederland) en Huib Moderkolk (Investigative Reporter bij Volkskrant) langs om hun verhaal over cybercrime te vertellen.

Na de toelichting over de gevaren van cybercrime is er een interactief spel gespeeld met de klanten waarin zij échte phishingmails konden goedkeuren of afkeuren. Op deze manier leerden alle deelnemers gelijk waaraan phishingmails te herkennen zijn. Wil jij jezelf ook testen? Doe de test via de bot or not.De bot or not

Hoe zet je cybercrime op de kaart?

Simpel: een spannende wedstrijd met gave prijzen, genaamd de “Cyberlympics”.

Tijdens de cyberlympics heeft Surelock de medewerkers van Univé getest door middel van verschillende phishing simulaties. Wat is een phishing simulatie? Tijdens het event zijn er bij Univé verschillende teams samengesteld die allemaal strijden voor de hoofdprijs.

Dit zorgde voor veel interne communicatie over het onderwerp cybercrime en een sterker teamverband. Zo werden de phishingmails vaak al na enkele minuten herkend en gemeld aan de teamleden. Hierdoor ontstond er intern veel communicatie over het onderwerp cybercrime.

Klantervaring van Univé

“Een plezierige samenwerking, waarin Surelock uitblinkt in haar creativiteit, flexibilitieit en bereidheid.”

  • De flexibiliteit van Surelock
  • Het proactief meedenken over het vraagstuk
  • Gretig in het oplossen van problemen

– Henk de Zwaan, Propositiemanager bij Univé

Wil jij net als Univé cybercrime op de kaart zetten binnen jouw bedrijf?

Waarom Surelock ?

  • Cybercrime is een exponentieel groeiend probleem, voorkomen is beter dan genezen.
  • 24×7 inzicht in de kwetsbaarheden van jouw IT-omgeving
  • 88% van onze klanten heeft meer zicht op IT-risico’s

Bel, app of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

0348 – 796 146

Advies gesprek
Dim Gersen van Surelock
Dim Gerssen
"Zet net als Univé cybersecurity op de kaart"

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten