De Outlook Security Coach

De Outlook Security Coach is hét persoonlijke hulpmiddel tegen phishing waar elke medewerker op zijn of haar manier gebruik van kan maken. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Direct in de inbox, bij iedere mail die geopend wordt.

Probeer 30 dagen gratis of vraag een demo aan

Met de security coach zet jij security awareness continue top-of-mind

De Security coach

Traditionele security awareness programma’s kennen een aantal uitdagingen. Bij grote groepen medewerkers krijg je namelijk altijd te maken met verschillende persoonlijkheden, kennisniveaus, leercurves en het onderwerp continue top-of-mind te krijgen én houden.

Eigenlijk schiet je met het traditionele programma van phishing simulaties en E-learning dus nooit 100% raak. En dit is precies waar onze unieke Security Coach het verschil maakt. Als aanvulling op het spamfilter, gaat onze Security Coach verder. Veel verder.

Gratis proefperiode van 14 dagen

Univé is klant bij Surelock
Swiss sense een van de pentest klanten van Surelock
Topicus een van de pentest klanten van Surelock

Opgelet: Tijdwinst voor iedere branche

Alles wat je nodig hebt om grip op het security awareness niveau van jouw onderneming te krijgen. Van Controle op elke mail tot realtime inzicht in het kennisniveau van je werknemers. Koppel de security coach aan je Outlook voor nog meer efficiëntie. Richt jij je op je succes, onze software doet de rest.

Een mailbox met daarin de security coach die aangeeft dat het waarschijnlijk phishing is.

Veilig: Eén team, één tool

Je medewerkers controleren direct en gemakkelijk elke mail; via een plug-in in Outlook. Zo heb je realtime inzicht in de veiligheid van elke mail in je Inbox. Twijfel je alsnog? Geen probleem, met één druk op de life line knop wordt jouw mail gecontroleerd door een phishing expert van Surelock.

Een mailbox met daarin de security coach die aangeeft dat de mail niet gevaarlijk is.

Pas op! Dit is de ideale samenstelling voor kleine en grote kantoren

Je werknemers ontzorgen als het gaat om veiligheid en structuur in het herkennen van phishing. Doorwerken zonder onnodige onderbrekingen. En dat volledig online, vanuit een complete oplossing waarin je gemakkelijk kunt doorgroeien. In het tempo dat past bij jouw kantoor. Met als resultaat continue phishing awareness.

Start jouw proefperiode vandaag nog

Een mailbox met daarin de security coach die aangeeft dat de mail gevaarlijk is.

Veel gestelde vragen

Wat kost de Holmes Security coach?

De Holmes Security Coach werkt het beste in samenwerking met het phishing trainingsplatform Holmes. De prijs is op basis van het aantal gebruikers en inboxen. Stel je hebt 100 medewerkers dan betaal je €2,30 per gebruiker per maand. Dus voor slechts €230,- per maand is jouw organisatie met 100 medewerkers getraind in het herkennen van phishing.

Waarom is de Holmes Security Coach zo effectief?

Met de Security Coach bestrijden we direct en effectief de achilleshiel van ieder security awareness programma:

 • Probleem 1 – Sluit het programma niet 100% aan op de voorkennis van de doelgroep? Geen probleem voor de coach, alleen de relevante informatie wordt direct met 1 druk op de knop beschikbaar gemaakt op het juiste moment.
 • Probleem 2 – Vergeten gebruikers na verloop van tijd de spelregels weer? Geen probleem, alle benodigde informatie is met 1 druk op de knop beschikbaar.
 • Probleem 3 – Gebruikers zijn niet altijd even scherp. Ook dit is geen probleem voor de coach. Wanneer er echt sprake is van verhoogd risico dan maakt de coach dit direct inzichtelijk in de inbox van de gebruiker.
 • Probleem 4 – Krijgt de IT-afdeling niet altijd terugkoppeling van verdachte mails? Geen probleem, de Holmes Security Coach helpt de gebruiker bij het effectief rapporteren van verdachte email. En daar kan de IT-afdeling weer veel uit leren.

Holmes helpt tot slot ook de IT-afdeling door spamfilter coaching te geven. Wij kijken naar welke mails nog te vaak binnenkomen en wat er eventueel verbeterd kan worden. Wij geven tips over het strakker afstellen van de spamfilters en geven advies en hulp wanneer dit nodig is.

Hoe werkt de Security Coach precies?

Om heel effectief phishing te herkennen zijn er altijd 3 stappen die je moet doorlopen:
Inspecteren, controleren en rapporteren. Met onze security coach automatiseren we deze stappen vóór de gebruiker:

𝟏.I𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧: de Security Coach inspecteert direct of een bepaalde mail veilig is ja of nee en geeft dit aan door direct in de mail een label te geven. Bijvoorbeeld het label ‘opgelet’ of het label ‘potentieel gevaarlijk’.
Zo wordt de gebruiker direct geactiveerd om controlevragen te stellen bij verhoogd risico. ‘Verwacht ik dit bericht?’, ‘is dit logisch?’.

Als er inderdaad een risico is, gaan we door naar stap 2: controleren.

𝟐.𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞𝐫𝐞𝐧:
De Security Coach geeft overzichtelijk weer waarom er mogelijk sprake is van verhoogd risico? Bijvoorbeeld:

 • Dit is de eerste keer dat je contact hebt met deze afzender, is dat logisch?
 • De afzender heeft een lage reputatie op het internet
 • De afzender kan niet gevalideerd worden, let dus goed op

De gebruiker kan deze vragen beantwoorden met de context waarin de mail verstuurd is. Dit is een stukje zeer waardevolle informatie waar geen spamfilter over beschikken kan. Is er na het beantwoorden van de controle vragen van de Security Coach nog twijfel, stap 3; rapporteren.

𝟑.𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐞.
Met één druk op de Life Line wordt de IT-afdeling ingeschakeld als tweede paar ogen. Een zeer handige functie. Zo kan er namelijk vastgesteld worden of er extra onderzoek nodig is, of dat er inderdaad een phishing mail onderschept is. In dat geval gaan álle mails van deze afzender, in het bedrijf automatisch de spambox in en voorkom je dat andere medewerkers wél die mail openen. Een heerlijke grote schoonmaak dus!

Onze cases

Eerst zien, dan geloven?
Laat je inspireren door onze cases!

KRO-NCRV

Op het gedeelde kantoor in Hilversum werken dagelijks zo'n duizend mensen digitaal. KRO-NCRV beheert hierdoor een zeer grote hoeveelheid persoonsgegevens en vormt daarmee een interessant doelwit voor cybercriminelen. Hierom was er een Always-on oplossing nodig voor de KRO-NCRV: De Security Coach.
Lees verder

Jumbo Maritime

Jumbo Maritime is gespecialiseerd in zwaar  transport over zee en voert projecten uit over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam worden permanente- en tijdelijke IT-voorzieningen gecoördineerd. Als je overal ter wereld actief bent heb je ook over en altijd een Security oplossing nodig: De Holmes Security Coach
Lees verder

Vraag een demo aan van de Security Coach

Waarom de Security coach?

 • Gratis proefperiode van 30 dagen geen credit card nodig
 • 85% Van onze klanten voelt minder risico door de coach
 • 24×7 Inzicht in op elke mail
 • Geen voorkennis over phishing benodigd, plug and play

Bel, app of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

0348 – 796 146

Aan de slag
Man 22 jaar op de foto met een glimlach en blauwe blouse. Medewerker marketing bij Surelock Stefan Schepers
Stefan Schepers
“Binnen 1 dag weet jij al hoe wij de security coach voor jou kunnen inzetten.”

Laatste nieuws

Pentester van Surelock aan het werk bij een van onze pentest as a service klanten

Versterk de IT-beveiliging van jouw organisatie met pentest as a service – Leer hoe het werkt.

Surelock is ISO27001 gecertificeerd

Man-achter-de-computer-aan-het-werk-met-een-penetratietest

Penetratietest: Alles wat je moet weten over een penetratietest