10+ jaar ervaring |ISO27001 gecertificeerd|Gratis adviesgesprek|

Security Coach: controleer iedere mail 24 uur per dag

Bel 0348 - 796 146 en kom in contact met ons cyber security specialist Ezra.
Hij zal je alles uitleggen over Security Coach van Surelock.

Vraag een demo aan
De outlook security coach werkt 24-724/7 beschermd
Er zijn bij Surelock meer dan 10.000 phishingmails onderschept door de security coachMeer dan 10.000 phishingmails onderschept
Plan een gratis adviesgesprek in voor alle informatie over de security coachGratis adviesgesprek
Univé is klant bij Surelock
Topicus een van de pentest klanten van Surelock
Kuijpers logo
Logo gemeente Schiedam
100+ meer klanten
er zijn 10.000 phishingmails onderschept door de outlook security coach10.000 phishingmails onderschept
14e van de 100 meest innovatieve bedrijven in nederland14e van de 100 meest innovatieve bedrijven in Nederland
je organisatie wordt doorgelichtJe organisatie doorgelicht
De security coach is een extra slot op de deur van jouw organisatieEen extra slot op de deur
Surelock heeft al meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied10+ jaar ervaring
de security coach beschermt je organisatie 24-7 24/7 beschermd
De security coach is een Nederlands productNederlands product
Er wordt grondig onderzoek gedaan door experts van surelock naar een phishing mailGrondig onderzoek

Surelock: Nederlands bedrijf voor IT security

De Outlook Security Coach is hét persoonlijke hulpmiddel tegen phishing waarvan elke medewerker op zijn of haar manier gebruik kan maken. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Direct in de inbox, bij iedere mail die geopend wordt.

Elke mail die verdachte onderdelen bevat, wordt afgevangen en in quarantaine geplaatst. De ontvanger ontvangt een mail van de Security Coach met daarin een screenshot van de mail en welke punten verdacht zijn. De ontvanger kan nu zelf kiezen of hij de mail verdacht vindt of niet. Wanneer de mail als verdacht wordt gemeld, wordt deze gecontroleerd door onze IT-experts.

De Security coach

Traditionele security awareness programma’s kennen een aantal uitdagingen. Bij grote groepen medewerkers krijg je namelijk altijd te maken met verschillende persoonlijkheden, kennisniveaus, leercurves en het onderwerp continu top-of-mind te krijgen en te houden.

Eigenlijk schiet je met het traditionele programma van phishing simulaties en E-learning dus nooit 100% raak. En dit is precies waar onze unieke Security Coach het verschil maakt. Als aanvulling op het spamfilter, gaat onze Security Coach verder. Veel verder.

Gratis proefperiode van 14 dagen

 Hoe gaat de Outlook Security Coach van Surelock in zijn werk?

Om phishing effectief te herkennen, zijn er altijd 3 stappen die je moet doorlopen: inspecteren, controleren en rapporteren. Met onze security coach automatiseren we deze stappen voor de gebruiker. In de slides worden alle stappen uitgelegd.

Inspecteren

De security coach inspecteert de mail

Tijdwinst voor iedere branche [...]

Inspecteren

De Outlook Security Coach inspecteert 24/7 alle e-mails die binnenkomen. De e-mails die onveilige onderdelen bevatten worden afgevangen. Hiervoor in de plaats komt een bericht vanuit de Outlook Security Coach met screenshots van de mail, zodat er niet op linkjes kan worden geklikt.

Controleren

Controleer de mail met de security coach

Eén team, één tool [...]

Controleren

In het bericht van de Outlook Security Coach worden de onveilige onderdelen van de mail opgesomd. Denk hierbij aan dat een afzender op de zwarte lijst staat, dat de e-mail links bevat naar websites met beperkte reputatie en/of dat bijlage potentieel gevaarlijk zijn. De ontvanger kan nu zelf controleren of de afzender klopt, hij of zij de mail verwachtte en of de linkjes logisch zijn.

Rapporteren

Rapporteer de mail met de security coach

Dit is de ideale samenstelling voor kleine en grote kantoren [...]

Rapporteren

Wanneer de ontvanger de mail als onveilig vaststelt, kan dit worden aangegeven door op de knop ‘verdacht’ te klikken. Na het klikken op deze knop wordt de mail gecontroleerd door de IT-experts van Surelock. Doordat medewerkers altijd zelf moeten nadenken en op een knop moeten drukken resulteert dit in een continue phishing awareness.

Onze cases

KRO-NCRV

Op het gedeelde kantoor in Hilversum werken dagelijks zo'n duizend mensen digitaal. KRO-NCRV beheert hierdoor een zeer grote hoeveelheid persoonsgegevens en vormt daarmee een interessant doelwit voor cybercriminelen. Hierom was er een Always-on oplossing nodig voor de KRO-NCRV: De Security Coach.
Lees verder

Jumbo Maritime

Jumbo Maritime is gespecialiseerd in zwaar  transport over zee en voert projecten uit over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam worden permanente- en tijdelijke IT-voorzieningen gecoördineerd. Als je overal ter wereld actief bent heb je ook over en altijd een Security oplossing nodig: De Holmes Security Coach
Lees verder

Veel gestelde vragen

Waarom is de Holmes Security Coach zo effectief?

Met de Security Coach bestrijden we direct en effectief de achilleshiel van ieder security awareness programma:

Probleem 1 – Sluit het programma niet 100% aan op de voorkennis van de doelgroep? Geen probleem voor de coach, alleen de relevante informatie wordt direct met 1 druk op de knop beschikbaar gemaakt op het juiste moment.

Probleem 2 – Vergeten gebruikers na verloop van tijd de spelregels weer? Geen probleem, alle benodigde informatie is met 1 druk op de knop beschikbaar.

Probleem 3 – Gebruikers zijn niet altijd even scherp. Ook dit is geen probleem voor de coach. Elke mail met verdachte punten worden afgevangen, zo ligt de verantwoordelijkheid niet alleen bij de gebruikers.

Probleem 4 – Krijgt de IT-afdeling niet altijd terugkoppeling van verdachte mails? Geen probleem, de Holmes Security Coach helpt de gebruiker bij het effectief rapporteren van verdachte email. En daar kan de IT-afdeling weer veel uit leren.

Holmes helpt tot slot ook de IT-afdeling door spamfilter coaching te geven. Wij kijken naar welke mails nog te vaak binnenkomen en wat er eventueel verbeterd kan worden. Wij geven tips over het strakker afstellen van de spamfilters en geven advies en hulp wanneer dit nodig is.

Hoe werkt de Security Coach precies?

Om heel effectief phishing te herkennen zijn er altijd 3 stappen die je moet doorlopen: Inspecteren, controleren en rapporteren. Met onze security coach automatiseren we deze stappen vóór de gebruiker:

𝟏.I𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧: Bij deze stap worden alle mailtjes die onveilige onderdelen bevatten afgevangen. Hiervoor in de plaats komt een bericht vanuit de Outlook Security Coach met screenshots van de mail, zodat er niet op linkjes geklikt kan worden.

𝟐.𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞𝐫𝐞𝐧: De Security Coach geeft overzichtelijk weer waarom er mogelijk sprake is van verhoogd risico? Bijvoorbeeld:

- Dit is de eerste keer dat je contact hebt met deze afzender, is dat logisch?
- De afzender heeft een lage reputatie op het internet
- De afzender kan niet gevalideerd worden, let dus goed op

De gebruiker kan deze vragen beantwoorden binnen de context waarin de mail is verstuurd. Dit is een stukje zeer waardevolle informatie waar geen spamfilter over beschikken kan. Is er na het beantwoorden van de controlevragen van de Security Coach nog twijfel, dan volgt stap 3: rapporteren.

𝟑.𝐑𝐚𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧. Wanneer de persoon de mail verdacht vind kan dit aangegeven worden door op het icoontje verdacht te klikken. Als de persoon op ‘Verdacht’ klikt, wordt de mail gecontroleerd door de IT-experts van Surelock. Wanneer de IT-experts van Surelock de mail als phishing beschouwen gaan álle mails van deze afzender binnen het bedrijf automatisch de spambox in en voorkom je dat andere medewerkers wél die mail openen. Een grondige schoonmaak dus!

Laatste nieuws

mensen die aan de SOC 2 verklaring werken.
SOC 2: Wat is het en wat zijn de voordelen?
Hacker is bezig met een spoofing e-mail
Spoofing, wat is het en hoe kan je het voorkomen? 
Computer met een geld teken. Bestanden zijn versleuteld tot er is betaald. Ransomware
Ransomware, alles wat je moet weten 2024
10+ jaar ervaring |ISO27001 gecertificeerd|Gratis adviesgesprek|

Security Coach: controleer iedere mail 24 uur per dag

Bel 0348 - 796 146 en kom in contact met ons cyber security specialist Ezra.
Hij zal je alles uitleggen over Security Coach van Surelock.

Vraag een demo aan