Dataflex brengt security awareness in kaart

De organisatie

Als producent van ergonomische computerwerkplek accessoires helpt bedrijven het volledige potentieel te benutten. Want Dataflex is ervan overtuigd dat als een werkplek perfect bij de gebruiker past, deze zich ook op het werk thuis zal voelen. ‘Feeling at work’ noemt Dataflex dat.

Het productieproces en de productontwikkeling heeft de organisatie zelf in handen. Samen met de klant zorgt Dataflex voor oplossingen die er écht toe doen. Dit is ook terug te zien aan hun hoge score op Trustpilot, een 4,8 van de 5.

Logo dataflex blauw en zwart

De klantvraag van Dataflex

Met een snelgroeiend internationaal personeelsbestand is het van groot belang dat ook de informatiebeveiliging meegroeit. Om continue de security awareness bij het groeiende personeelsbestand te monitoren en te verbeteren, was Dataflex opzoek naar een totaal oplossing op het gebied van security awareness.

"Persoon

Onze oplossing: Holmes security awareness programma

Om inzicht te krijgen op het kennisniveau van de organisatie heeft Dataflex intern verschillende phishing simulaties verstuurd. Naar aanleiding van de resultaten van de phishing simulaties zijn er trainingen aangeboden in het E-learning platform. Om continue top-of-mind te blijven maakt Dataflex ook gebruik van de Outlook Security Coach.

Door deze oplossing heeft de organisatie continue inzicht in het kennisniveau en worden er trainingen aangeboden op het juiste moment. Mocht er toch onduidelijkheid zijn over een mail kunnen de medewerkers met één blik op de Outlook Security Coach het mailtje laten controleren.

De opbouw van het programma heeft ervoor gezorgd dat Dataflex niet alleen inzicht heeft in het kennisniveau maar zich ook daadwerkelijk veiliger voelt. Zoals Cornel van den Bos zegt: “Security awareness is niet de taak van één individu maar van het gehele team. Met Holmes hebben wij inzicht gekregen in het kennisniveau van onze medewerkers.”

Klantervaring van Dataflex

“De Laagdrempeligheid en het gebruiksgemak van de applicatie Holmes, zorgt ervoor dat iedere collega bewust wordt van de gevaren van phishing.” – Cornel van den Bos.

Een opsomming van de reden waarom Surelock volgens de klant een aanrader is.

  • Het platform Holmes is gemakkelijk te besturen, het is eigenlijk kinderspel;
  • Voor de gebruikers is het platform gemakkelijk te gebruiken. Ook met de inhoud ben je niet uren bezig waardoor je er daadwerkelijk iets van leert;
  • Door de Outlook Security Coach voelen wij ons veiliger het lijkt alsof er iemand naast je zit en meekijkt;
  • Je ziet onder de collega’s security awareness ontstaan. Zo wordt er bij een verdacht mailtje intern gecommuniceerd over de verdachte mail;
  • De Phishing simulaties van Surelock zijn dusdanig goed dat ze niet te onderscheiden zijn van echt, waardoor de simulaties als echt ervaren worden.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten