Semmie is ISO27001 ready

De organisatie

Een korte introductie van Semmie: Semmie is een online vermogensbeheerder die staat voor duurzaam, periodiek en gespreid beleggen voor de lange termijn. Bij Semmie bouw je eenvoudig vermogen op door (periodiek) geld te storten op je beleggingsrekening. Door te kiezen voor een brede spreiding in onze beleggingsfondsen wordt geprobeerd om het risico te minimaliseren en het rendement te maximaliseren.

Logo van Semmie

De klantvraag van Semmie

Semmie was nog niet in het bezit van een ISO27001-certificering. ISO27001 is de standaard voor informatiebeveiliging en als vermogensbeheerder wil Semmie natuurlijk wel voldoen aan deze belangrijke informatiebeveiligingsnorm. Daarom ging Semmie opzoek naar extra ondersteuning voor het voldoen aan de standaarden binnen de bedrijfsvoering.

Afbeelding laat telefoon zien met daarop beleggingsapp van Semmie dit na Semmie de ISO27001 certificering heeft

Resultaat

Surelock Consultancy heeft een uitgebreide inventarisatie gemaakt om zo in kaart te brengen wat Semmie nog niet deed op het gebied van informatiebeveiliging. Hier heeft Surelock vervolgens een verbetervoorstel voor gemaakt. De informatiebeveiliging van Semmie voldeed al aan de standaardnormen maar er waren nog wat verbetermogelijkheden

In samenwerking met Surelock is Semmie voorbereid voor de ISO27001-audit. Zo zijn er afspraken gemaakt om de bestaande manier van werken naar een hoger security niveau te brengen.

Ook heeft Surelock een pentest uitgevoerd, voor een beter inzicht op de risico’s binnen de applicatie. Na een succesvolle samenwerking tussen Surelock en Semmie heeft Semmie de ISO-certificering weten te behalen. Surelock feliciteert Semmie dan ook van harte met het behalen van de ISO27001 certificering!

  • ISO27001 gecertificeerd met ondersteuning van Surelock
  • Continu inzicht op de risico’s
  • Totaaloplossing op het gebied van informatiebeveiliging

De klantervaring van Semmie

Semmie heeft de samenwerking met Surelock als volgt omschreven:

  • De flexibiliteit van Surelock zorgde voor een goede samenwerking
  • Het ISO27001-traject sloot perfect aan op onze organisatie
  • Complimenten voor de communicatie, er stond altijd iemand klaar om onze vragen te beantwoorden’

“De flexibiliteit en communicatie van Surelock zorgde voor een mooi eindresultaat. Ik ben blij dat we met onze samenwerking Semmie een stukje veiliger hebben kunnen maken voor onze klanten.” aldus Henk-jan Horevoorts, Information Security Officer bij Semmie.

 

 

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten