HVC

De organisatie

HVC is een grote afvalverwerker en een grote energiemaatschappij, die zich richt op het opwekken van duurzame stroom. Met hun expertise zamelen ze afval in, verwerken het op een duurzame wijze en benutten het om duurzame energie te genereren. Het bedrijf heeft een personeelsbestand van ongeveer 1200 medewerkers en opereert in heel West-Nederland.

  • Afvalverwerker en energiemaatschappij
  • Security awareness op de kaart gezet

 

De klantvraag van HVC

HVC had de wens om een grootschalige security awareness campagne te lanceren die nauw verbonden is met hun ISO27001 certificering. Met als doel een hoog niveau van bewustzijn te creëren, wilden ze ervoor zorgen dat alle medewerkers goed geïnformeerd waren over informatiebeveiliging en de vereisten van de ISO 27001 standaard. Hiervoor zocht HVC een externe partij.

  • ISO 27001 verklaring

 

Onze oplossing

HVC heeft besloten om samen te werken met Surelock om de beveiliging te verbeteren. Surelock heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd, waaronder een persoonlijk security programma en 1-op-1 trainingen. Het persoonlijke security programma is ontworpen om de specifieke behoeften van de medewerkers aan te pakken en hen bewust te maken van veiligheidskwesties. Daarnaast bieden de 1-op-1 trainingen een persoonlijke benadering om dieper in te gaan op individuele vragen en uitdagingen.

  • Persoonlijk security programma
  • 1-op-1 trainingen

 

Logo HVC

Resultaat

Wij hebben in samenwerking diverse interview afnames gedaan met stakeholders.  Hiervoor hebben wij een plan van aanpak gemaakt dat een looptijd van meerde jaren rijkt. In de samenwerking proberen we doormiddelen van verschillende interventies alle 1200 personeelsleden kennis over te dragen. De interventies zagen der als volgt uit:

  1. kickoff presentaties, Webinars gemaakt voor de personeelsleden deze zijn achteraf beoordeeld met een 8.1 vanwege de mate van, informativiteit, positiviteit en het concreet overbrengen van de informatie.
  2. Maatwerk video’s geleverd, met een persoonlijke touch, hierin speelt de CTO een rol voor het duidelijk overbrengen van de noodzaak van IT-security.
  3.  Maandelijkse stuurgroep, waarin we de interventies evalueren den nieuwe interventies opzetten. Op deze manier krijg je een managed security awareness programma van Surelock It services.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten