Jumbo Maritime

De organisatie

Jumbo Maritime is een wereldwijd gespecialiseerd bedrijf in zwaar transport over zee. Met het hoofdkantoor in Schiedam coördineert het team zowel permanente als tijdelijke IT-voorzieningen. Het bedrijf voert projecten voert projecten uit over de hele wereld en blijft zich voortdurend aanpassen aan de behoeften van de klanten.

  • Zeetransport
  • Security awareness op de kaart gezet

 

De klantvraag van Jumbo Maritime

De uitdaging voor de crew op projectlocaties van Jumbo Maritime is dat hulp bij twijfel rondom phishing niet altijd binnen handbereik is. Daarnaast is overkoepelende digitale beveiliging in een decentrale infrastructuur complex. Om deze reden digitale competentie als onderdeel van het informatiebeveiligingsbeleid een must. Een competent menselijk schild vormt immers een effectieve verdediging tegen cybercriminelen. Jumbo Maritime zoekt naar een oplossing om ervoor te zorgen dat hulp rondom phishing makkelijker binnen handbereik is.

 

Onze oplossing

Surelock heeft een reeks maatregelen genomen om de beveiliging te verbeteren. Ze hebben Security Awareness-trainingen geïmplementeerd, evenals de Holmes Outlook plug-in en specifieke trainingen. Omdat er niet altijd directe hulp beschikbaar was op locatie voor onze projectgroepen, heeft Surelock op een slimme manier gereageerd op deze situatie. Ze hebben de Holmes Outlook plug-in geïntroduceerd, waardoor elke e-mail snel gecontroleerd kan worden.

Logo Jumbo Maritime

Resultaat:

Al 2 jaar worden werknemers over de hele wereld effectief getraind tegen actuele dreiging. Door de uitgebreide statistieken module van Holmes wordt nauwgezet in kaart gebracht welke doelgroepen aanvullende training nodig hebben om het gewenste competentie niveau te bereiken.

Middels de periodieke voortgangsgesprekken met de IT-afdeling worden acties uitvoerig geëvalueerd en nieuwe simulaties ingepland.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten