Jumbo Maritime

Wie is de klant?

Jumbo Maritime is gespecialiseerd in zwaar  transport over zee en voert projecten uit over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Schiedam worden permanente- en tijdelijke IT-voorzieningen gecoördineerd.

De klantvraag?

De uitdaging voor de crew op projectlocaties van Jumbo Maritime is dat hulp bij twijfel rondom phishing niet altijd binnen handbereik is. Daarnaast is overkoepelende digitale beveiliging in een decentrale infrastructuur complex. Om deze reden digitale competentie als onderdeel van het informatiebeveiligingsbeleid een must. Een competent menselijk schild vormt immers een effectieve verdediging tegen cybercriminelen.

De oplossing

Security awareness trainingen, de Holmes Outlook plug-in en trainingen. Door de project groepen op locatie was hulp niet altijd binnen handbereik, Surelock heeft dit opgelost door slim in te spelen op de situatie. Wij hebben de Holmes Outlook plug-in toegevoegd waardoor elk mailtje in één ogenblik gecontroleerd kan worden. Dit als aanvulling op de trainingen via het E-learning platform zorgde ervoor dat Jumbo Phishing proof is.

Logo Jumbo Maritime

Resultaat:

Al 2 jaar worden werknemers over de hele wereld effectief getraind tegen actuele dreiging. Door de uitgebreide statistieken module van Holmes wordt nauwgezet in kaart gebracht welke doelgroepen aanvullende training nodig hebben om het gewenste competentie niveau te bereiken. Middels de periodieke voortgangsgesprekken met de IT-afdeling worden acties uitvoerig geëvalueerd en nieuwe simulaties ingepland.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten