Pentest: laat je bedrijf pentesten door Surelock

Pentest: laat je bedrijf pentesten door Surelock

Woerden, Surelock IT Security Services

Neem vrijblijvend contact op

Wees hackers een stap voor

Krijg grip op IT-kwetsbaarheden

Een pentest is een gesimuleerde cyberaanval op een computersysteem, netwerk of web applicatie om de verdediging ervan te testen en kwetsbaarheden te identificeren die een aanvaller zou kunnen misbruiken. Het doel van een pentest is het gevaar van een succesvolle kwaadaardige aanval te bepalen en aanbevelingen te doen om de beveiliging van het systeem te verbeteren. Om zo kwaadwaardige hackers een stap voor te zijn.

Waarom een pentest uitvoeren:

 • Kwetsbaarheden te identificeren en te prioriteren;
 • De effectiviteit van beveiligingscontroles te beoordelen;
 • Voldoen aan eisen vanuit de leveranciersketen of normeringen;

Plan een adviesgesprek

Over het uitvoeren van de pentest

Je kunt een pentest uitvoeren om meer inzicht te krijgen op de risico’s van de IT-systemen binnen jouw organisatie. Omdat een pentest wordt uitgevoerd door een ethische hacker krijg je inzicht op de risico’s die normaliter door kwaadaardige hackers worden gevonden. Op deze manier heb je voorafgaand aan een daadwerkelijke aanval al inzicht op de kwetsbaarheden van jouw organisatie. Zo blijf je hackers altijd een stap voor

 

Verschillende soorten pentesten

 • Netwerk pentest
 • (web) applicatie pentest
 • API’s & mobiele Apps
 • Pentest voor een audit zoals ISO27001
 • Hardware pentest

Ja, ik heb interesse

Jaren ervaring
10+
Gevonden kwetsbaarheden
10.000
Surelock pentesters zijn
OSCP-gecertificeerd

Het voordelen van een pentest

Bij Surelock helpen wij jaarlijks meer dan 100 bedrijven uit verschillende branches met het in kaart brengen van de kwetsbaarheden. Desondanks leggen wij graag hieronder puntsgewijs uit wat de voordelen zijn van het uitvoeren van een pentest.

 • Met een pentest krijg jij Inzicht op de kwetsbaarheden van jouw IT-omgeving in de ogen van een daadwerkelijk hacker.
 • Onze manier van werken zorgt voor een kosten efficiënt resultaat. Geen onnodige poespas gewoon een duidelijk rapport met de resultaten van de test.
 • Directe lijn met de pentester. Bij Surelock kom jij direct in contact met de pentester mocht hier behoefte aan zijn.

Ja, ik heb interesse

Over Surelock

Surelock is ontstaan vanuit een passie voor informatiebeveiliging met als doel het realiseren van bedrijfsveiligheid van hardwerkende organisaties. Dit betekent dat wij 100% focus hebben op het beschermen van onze klanten en zo efficiënt mogelijk de pentest uitvoeren. Wij hebben de mogelijkheid om door middel van een pentest, bedrijven vroegtijdig te waarschuwen voor beveiligingsrisico’s.

Een Surelock pentest bestaat dan ook uit verschillende onderdelen, een klant specifieke scope, gedetailleerd onderzoek, een goed te lezen pentest rapport met specificaties en dit voor allemaal tegen een scherp tarief.

Laat je bedrijf pentesten door Surelock

Vul hier je gegevens in.