Holmes, Security Awareness

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of een andere vorm van cybercrime. Dit met miljarden euro’s schade als gevolg.

Maak jezelf niks wijs, ook jouw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing. Laat Holmes jouw menselijk schild tegen cybercrime zijn.

Hoe werkt de phishing simulatie

  1. Plan een afspraak in voor een nulmeting
  2. Samen kiezen we uit een van de vele templates een phishing simulatie
  3. De simulatie wordt gestart en is 72 uur actief
  4. Na 3 dagen uitgebreid inzicht in met een uitgebreid dashboard

Waarom is de gratis nulmeting?

Op basis van de gratis nulmeting doen wij een voorstel om jouw risico’s in kaart te brengen. Veel bedrijven doen dit, maar de keuze is geheel aan jou. De phishing nulmeting is gratis en geheel vrijblijvend.

Ja, ik wil meer weten over phishing simulatie
- Dim Gersen
Operationeel Manager

Wat is een phishing simulatie?

Een phishing simulatie is een "fake"phishing mail die bij jou in je mailbox komt als echt. De phishingmails worden periodiek verstuurd waardoor een bedrijf beter inzicht krijgt in het kennisniveau rondom security awareness.

Het wat is het E-learning platform

In ons E-learning platform bieden wij diverse trainingen en toetsen aan. Met dit platform trainen wij medewerkers om phishing mails te herkennen en leren ze juist te anticiperen.

Phish me.

Dus jij denkt dat je in staat bent een phishing mail te herkennen? Bewijs het! Het is een simulatie, dus geen zorgen. Je wordt er alleen maar wijzer van.

Tijdens de Phish me. ontvang jij een simulatie phishingmail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opdrachtgevers

Nulmeting 31%

Het gemiddelde percentage gephisht. Kan jouw organisatie dit beter?

Q1 18%

Dankzij de kick-off presentaties wordt er bewustwording gecreëerd.

Q2 13%

Middels de security awareness trainingen stijgt het basiskennisniveau van alle medewerkers.

Q3 5%

De medewerkers zijn nu zelfs in staat om spear phishing te herkennen.

Q4 1%

Het gebruik van de Security Coach resulteert in een continue detection and response procedure.

Nulmeting 31%

Het gemiddelde percentage gephisht. Kan jouw organisatie dit beter?

Q1 18%

Dankzij de kick-off presentaties wordt er bewustwording gecreëerd.

Q2 13%

Middels de security awareness trainingen stijgt het basiskennisniveau van alle medewerkers.

Q3 5%

De medewerkers zijn nu zelfs in staat om spear phishing te herkennen.

Q4 1%

Het gebruik van de Security Coach resulteert in een continue detection and response procedure.

0 Nulmeting lijn

Deze klanten gingen je voor en maken dagelijks gebruik van Holmes

Eerst zien, dan geloven?
Laat je inspireren door onze cases!

KRO-NCRV
Bekijk case
Juva
Bekijk case
Univé Cyberhulp
Bekijk case
Donker Groep
Bekijk case
AKD Advocaten
2
Bekijk case
Gemeente Schiedam
Bekijk case
 

1. Nulmeting

Alles start met de gratis nulmeting. Holmes voert een (uiteraard veilige) phishing actie uit om te controleren in hoeverre jouw collega's in staat zijn phishing mails te herkennen. Vervolgens blijkt welk aandeel van jouw collega's niet in staat zijn phishing mails te herkennen en daardoor een veiligheidsrisico voor het bedrijf vormen.

2. Pakketvorming

Na een uitgebreide analyse van de resultaten van de Phishing simulatie plannen wij graag een gesprek in. Dit kan online, maar ook op locatie. Samen bespreken wij dan de resultaten en gaan wij kijken hoe Holmes ervoor kan zorgen dat jij en je medewerkers veiliger online te werk gaan.

3. Security Coach

Afhankelijk van het pakket kunnen wij kiezen om de Holmes Security Coach aan te bieden. De Holmes Security Coach is een ingebouwd security systeem dat veiligheid bied bij twijfelachtige emails. Want let op! Cybercriminelen blijven zich continue ontwikkelen en daardoor worden phishing mails ook steeds lastiger herkenbaar! Blijf dus altijd alert. Met de Holmes Security Coach kan je 24/7 direct hulp aanvragen. Door via het ingebouwd security systeem op de knop ‘twijfelachtig’ te klikken worden wij gelijk ingeschakeld en controleren jouw mail! Safety first.

4. E-learning platform

In ons e-learning platform bieden wij diverse trainingen en toetsen aan. Met dit platform trainen wij medewerkers om phishing mails te herkennen en leren ze juist te anticiperen. Ook leren de medewerkers over de gevaren van phishing en zullen ze daardoor beter omgaan met de veiligheid van het bedrijf. Het e-learning platform is uitdagend, educatief en altijd up-to-date. De nieuwste trends en ontwikkelingen rondom phishing implementeren wij direct in ons e-learning platform. Hierdoor zijn de medewerkers altijd up-to-date en voorbereid op de nieuwste gevaren van phishing.

5. Phishing kalender

Cybercriminelen ontwikkelen zich continue en proberen op nieuwe manieren achter jouw data of gegevens te komen. Daarom voeren wij regelmatig periodieke controles om te controleren of jouw medewerkers alert blijven op de gevaren van phishing en in staat zijn phishingmails te herkennen. Door deze periodieke controles zorgen wij ervoor dat de medewerkers veilig blijven werken en op de hoogte zijn van de nieuwste manieren van phishing.

Neem contact op

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.