De uitslag van het NK-phishing 2021

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 14 februari 2023

Er kan er natuurlijk altijd maar één de winnaar zijn, Jan Willem en Stefan gingen op bezoek bij de winnaar van het NK-phishing 2021: Direct ICT.

Gefeliciteerd Direct ICT!

“Het was een teamprestatie, zonder het fantastische team van ons hadden we hier niet gestaan”- vertelt Gert-Jan Slot. Bij aankomst troffen wij een enthousiast team aan bij Direct ICT en of ze gedreven waren dat is gebleken met de verdiende eerste plek. Zo werd er intern veel gecommuniceerd over het NK-phishing, dit zorgde dat de alertheid op phishing zeer hoog was gedurende de competitie. Tijdens de zenuwslopende finale won Direct ICT met meer dan 9500 punten.

Direct ICT heeft een Security Awareness programma wat gebruikt maakt van Holmes. Als deze competitie iets heeft aangetoond is het dat periodiek phishing simulaties versturen een enorme positieve bijdrage levert aan de vaardigheden van een team om phishing te herkennen

Het is dan ook niet voor niets dat Direct ICT een Security Awareness oplossing biedt. ‘De behoefte is absoluut aanwezig in de markt’. Het belang voor een organisatie om zich tegen phishing te wapenen speelt vandaag de dag meer dan ooit.

Namens het volledige team van Surelock, IT-Channel pro en Ingram Micro feliciteren wij Direct ICT met de eerste prijs. Wij dagen jullie graag uit de titel volgend jaar te verdedigen.

Op bezoek bij de Winnaar van het NK-phishing 2021.

Jan Willem en Stefan gingen op bezoek bij Direct ICT de winnaars van het NK-phishing 2021. Bekijk in de video hieronder hoe zij de winnaar zijn geworden. Ook blikken ze terug op het NK-phishing 2021.

Jan Willem en Stefan gaan op bezoek bij Direct ICT de winnaar van het NK-phishing 2021.

De resultaten van het NK-phishing 2021

Nu het kampioenschap voorbij is is het tijd om terug te blikken. In het hieronderstaande benchmark rapport blikken wij terug op het NK, wat was het dit jaar toch een spannende strijd.

 
Delen: De uitslag van het NK-phishing 2021

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers