Gemeente Schiedam

De organisatie

Schiedam is een bruisende stad met een breed scala aan horeca en evenementen. Met meer dan 78.000 inwoners bevindt de gemeente Schiedam zich naast Rotterdam, het dynamische havengebied en het groene Midden-Delfland. Schiedam combineert het beste van diverse werelden. 

Deze gemeente kent zo’n 700 unieke computergebruikers. Ieder toegang tot tal van dossiers, vaak met een gevoelig karakter. 

  • Zet security awareness op de kaart 

 

De klantvraag van gemeente Schiedam

Gemeenten in Nederland dienen te voldoen aan de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). De gemeente Schiedam zocht een security awareness oplossing die plug- en play voldoet aan deze richtlijnen en vond hierin Surelock als partner. 

 

Onze oplossing

Om ervoor te zorgen dat gemeente Schiedam voldoet aan de BIO, zijn er een aantal oplossingen uitgevoerd. Zoals bijvoorbeeld een Persoonlijk security programma en een Continue phishing awareness. 

Logo gemeente Schiedam

Resultaat:

Periodiek wordt in samenspraak met de functionaris voor gegevensbescherming bepaalt welke leerdoelen gesteld moeten worden. Na het versturen van de simulatie wordt een uitgebreide rapportage opgemaakt en gezamenlijk geëvalueerd. 

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten