NK-phishing 2020

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 5 februari 2024

Het NK-phishing

Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Holmes presenteren het NK Phishing voor IT Bedrijven. Een bloedserieuze competitie tussen IT bedrijven om de prestigieuze titel; meest bewuste IT Partner van Nederland. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgde blackbox pentest verzorgt door het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence team, een prachtige prijs ter waarde van €3200,-. 

Waarom het NK Phishing voor IT bedrijven 

Cybercriminaliteit wordt met de dag relevanter. De creativiteit van hackers en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van medewerkers en strategie van het management. Het is daarom van groot belang dat organisaties regelmatig meten hoe veilig hun beveiliging écht is. 

Dat organisaties hun beveiliging regelmatig verbeteren met slimme oplossingen en de valkuilen voor henzelf helder en inzichtelijk maken. Dit omdat alleen dan ze weten waar hun valkuilen liggen en hierop vervolgens kunnen anticiperen. De cyber security oplossing Holmes helpt bedrijven te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden. 

NK-phishing 2021

Wij bedanken alle deelnemers voor het meedoen en zien jullie vanaf april graag terug voor het NK-phishing 2021. Wil je in de tussentijd op de hoogte blijven van het NK-phishing, neem dan deel aan het LinkedIn evenement.

 
Delen: NK-phishing 2020

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers