Wat is de SLIM subsidie regeling?

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 30 september 2022

Doel van de SLIM subsidie

Het doel van de SLIM subsidie is het ondersteunen en begeleiden bij het ontwikkelen of invoeren van een methode in een onderneming die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk.

Holmes speelt hierop in door de organisatie kennis te laten maken met de online gevaren binnen het MKB. Holmes is hierbij gespecialiseerd op het menselijk handelen van organisaties.

Waar staat SLIM voor?

SLIM is de afkorting voor ‘Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen’. Daarmee wil het kabinet leren en ontwikkelen ook in het MKB stimuleren. Deze subsidie heeft als doel om het blijven ontwikkelen van personeel gemakkelijker te maken.

Surelock & Simplr-IT

Surelock & Simplr-IT slaan de handen in een om cybercriminaliteit tegen te gaan, door binnen bedrijven awareness te creëren over phishing. Ons Holmes platform biedt een jaarplanning voor phishing simulaties en awareness trainingen om het kennisniveau van de medewerkers te verhogen.

Wat moet je doen om een SLIM subsidie aan te vragen?

Voor het aanvragen van de Slim subsidie moeten er een aantal stappen doorlopen worden. De stappen worden allemaal ingevuld op het E-portaal van de onderneming zelf.

Stap 1: is het aanmaken van een account op: Link.
Stap 2: is het aanvragen van de SLIM regeling dit kan je vinden/aanmaken bij “mijn aanvragen”.
Stap 3: het inleveren van de bijlagen.
• Bijlage MKB verklaring (organisatie zelf invullen)
• Bijlage Minimissteun (organisatie invullen)
• Bijlage Activiteiten plan (ingevuld door Holmes/Simplr-IT)
• Bijlage begroting in vullen, de kosten per activiteit apart vermelden (Samen invullen)
Stap 4: het bijhouden van de projectadministratie gedurende het proces. Dit doen wij samen met de klanten, hierdoor kan er worden bijgestuurd wanneer dit tussentijds nodig is.
Stap 5: Na indiening van het verzoek tot vaststelling van de subsidie beoordeelt Uitvoering van Beleid de einddeclaratie. Steekproefsgewijs worden controles uitgevoerd.

 
Delen: Wat is de SLIM subsidie regeling?

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers