AKD Advocaten

De organisatie

AKD is een zeer gerenommeerd advocaten kantoor met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Het kantoor heeft een uitstekende reputatie en is meerdere keren bekroond als “Benelux-lawfirm of the year”. Met een team van zo’n 500 specialisten biedt AKD ondersteuning op zowel nationaal als internationaal niveau bij diverse juridische vraagstukken met notariaat en fiscale expertise.

  • Advocaten kantoor
  • Security awareness op de kaart gezet

 

De klantvraag van AKD Advocaten

AKD beheert zeer gevoelige klantdossiers en vormt daarmee een interessant doelwit voor cybercriminelen. De impact in geval van een datalek zou immens zijn, informatie beveiliging staat daarom als top prioriteit op de management agenda.

Na een evaluatie is gebleken dat de digitale veiligheidscompetenties moeten worden verbeterd. AKD zoekt externe hulp om dit proces te begeleiden en investeert in het vergroten van het beveiligingsbewustzijn en de technische vaardigheden van het personeel.

 

Onze oplossing

Wij hebben gezorgd voor een totale oplossing voor de gehele Benelux. Om deze oplossing te realiseren, hebben we eerst een 0-metingstraject uitgevoerd om de situatie in kaart te brengen. Uit dit traject is naar voren gekomen dat er maatwerk en trainingen nodig waren.

Naast het implementeren van maatwerk en trainingen, hebben we ook gezorgd voor continue phishing awareness bij AKD. Om dit te bereiken, voeren we periodieke phishing simulaties uit. Deze simulaties stellen AKD-medewerkers bloot aan realistische phishing-pogingen, waardoor ze bewust worden van de risico’s en beter in staat zijn om deze te herkennen en te vermijden.

Met onze totale oplossing, bestaande uit maatwerk, trainingen en periodieke phishing simulaties, dragen we bij aan het creëren van een veilige en bewuste werkomgeving bij AKD en zorgen we ervoor dat zij beschermd zijn tegen potentiële phishing aanvallen in de Benelux.

Logo AKD Advocaten

Resultaat:

Na de analyse van de 0- metingen zijn er maatwerkoplossingen en trainingen georganiseerd voor alle vestigingen in de Benelux. Deze initiatieven werden uitgebreid naar alle organisatieonderdelen, van directie en partners tot administratieve ondersteuning. Wij hebben ons al meer dan 3 jaar volledig toegewijd aan het verbeteren van de digitale veiligheidscompetenties.

Onze inspanningen op het gebied van competentieontwikkeling hebben vruchten afgeworpen, aangezien we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt. We zijn er trots op dat we een veilige digitale omgeving kunnen waarborgen voor onze klanten en hun medewerkers.

We blijven ons inzetten om een veilige digitale omgeving te waarborgen voor onze klanten en hun medewerkers. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op de bescherming van hun gegevens in een snel veranderende digitale wereld.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
Gesloten
Gesloten