Modern Dental Europe

Wie is de klant?

Modern Dental Europe is een specialist in het produceren van hoogstaande tandtechniek door heel Europa. Het doel van de organisatie is het bieden van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor een prijs die voor de massa bereikbaar is. Modern Dental is de marktleider in haar branche en werkt samen met tandartsen, orthodontisten, implantologen en kaakchirurgen; de kans is groot dat ook jouw tandarts samenwerkt met Modern Dental Europe. Ze zetten zich in voor gemak en het beste patiëntenresultaat.

Vraag van de klant

Modern Dental Europe was niet helemaal zeker over GDPR-compliance. Ook omdat zij haar protheses in het buitenland laat produceren, is er bijzondere aandacht nodig voor het toezien op zorgvuldige verwerking van gegevens.

Surelock heeft ons bijzonder goed door het traject geloodst. Ook in de breedte van de organisatie zetten zij belangeloos het eigen netwerk in om ons van dienst te kunnen zijn. Ik kan ze altijd bellen- dat heeft ontzettend veel waarde.

Eelco Gulpen
Modern Dental Europe

naam

Oplossing van Surelock

Modern Dental Europe heeft zelfstandige kantoren in verschillende Europese landen. Het project is in Nederland, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, gestart. Vanuit deze roadmap zijn processen bij andere vestigingen vergeleken met de Nederlandse benchmark en hierop is aangepast beleid geadviseerd. Naast het ontwikkelen van standaard materialen om betrokkenen goed te informeren over de verwerking van persoonsgegevens heeft Surelock ondersteunt bij contractuele onderhandelingen met verwerkers. Daarnaast is een IT-Risk Assessment uitgevoerd en zijn maatregelen afgestemd met de systeembeheerders van de afzonderlijke landen.