Modern Dental Europe

De organisatie

Modern Dental Europe is een specialist in het produceren van hoogstaande tandtechniek door heel Europa. Het doel van de organisatie is het bieden van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor een prijs die voor de massa bereikbaar is. Modern Dental is de marktleider in haar branche en werkt samen met tandartsen, orthodontisten, implantologen  en kaakchirurgen; de kans is groot dat ook jouw tandarts samenwerkt met Modern Dental Europe. Ze zetten zich in voor gemak en het beste Patient resultaat.

 

De Klantvraag van Modern Dental Europe

Modern Dental Europe was niet helemaal zeker over GDPR-compliance. Ook omdat zij haar protheses in het buitenland laat produceren, is er bijzondere aandacht nodig voor het toezien op zorgvuldige verwerking van gegevens.

 

Onze oplossing

Een audit waarin wij kijken waar de huidige risico’s binnen het proces van Modern Dental zich bevinden. Na het in kaart brengen van de risico’s is er een implementatie plan geschreven met daarop de benodigde maatregelen om de risico’s te beperken.

  • Security advies op maat
  • GDPR-compliance
  • IT-Risk assessment
Logo Modern Dental Europe

Resultaat

Modern Dental Europe heeft zelfstandige kantoren in verschillende Europese landen. Het project is in Nederland, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, gestart. Vanuit deze roadmap zijn processen bij andere vestigingen vergeleken met de Nederlandse benchmark en hierop is aangepast beleid geadviseerd. Naast het ontwikkelen van standaard materialen om betrokkenen goed te informeren over de verwerking van persoonsgegevens heeft Surelock ondersteunt bij contractuele onderhandelingen met verwerkers. Daarnaast is een IT-Risk Assessment uitgevoerd en zijn maatregelen afgestemd met de systeembeheerders van de afzonderlijke landen.

Contact

Wij helpen je graag verder.
E-mails beantwoorden wij binnen 1 werkdag.

Bel ons:

0348 - 796 146

Telefonisch bereikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
Gesloten
Gesloten