Genomineerd voor de KvK innovatie top 100

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 9 januari 2024
Team Surelock op de foto voor de KvK innovatie top 100

Phishing, internetfraude waarbij mensen naar een valse website worden gelokt om daar gegevens zoals inlognaam en wachtwoord achter te laten, is een groeiend risico voor bedrijven. Wanneer medewerkers nietsvermoedend ingaan op een phishingmail, kunnen ze vreemden toegang geven tot bedrijfsgegevens. Daarom ontwikkelde Surelock de Outlook Security Coach: een persoonlijk hulpmiddel tegen phishing die werkt vanuit de inbox van Outlook en ook nog eens genomineerd voor Kvk innovatie top 100.

๐€๐ฎ๐ญ๐จ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ฅ๐ž met de Security Coach

Om effectief te herkennen of een mail kwaadaardige links bevat, worden drie stappen doorlopen. De Security Coach doet dit automatisch. Eerst inspecteert de security coach de inkomende mail, en labelt deze als โ€˜veiligโ€™ of โ€˜potentieel gevaarlijkโ€™. Vervolgens controleert de Security Coach waarom er sprake is van verhoogd risico, en geeft dit overzichtelijk weer, zodat de ontvanger het direct kan controleren. De laatste stap is de zogenaamde โ€˜life lineโ€™. Hiermee kan een verdachte e-mail direct doorgestuurd worden naar de Phishing experts van Surelock, zodat die stappen kunnen ondernemen.

๐๐ก๐ข๐ฌ๐ก๐ข๐ง๐  ๐ก๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ž๐ง

Surelock is ontstaan vanuit de wens om een betaalbaar alternatief te bieden voor dure cybersecurity bedrijven in Nederland. Bovendien helpt de Outlook Security Coach werknemers ook bij het zelf leren herkennen van #phishing e-mails. De afgevangen mails worden namelijk weergegeven als afbeelding, met daarbij een uitleg waarom deze mail risicovol is. Zo ontzorgt de Security Coach ondernemers en helpt het medewerkers zich beter te wapenen tegen internetfraude.

๐’๐ฎ๐ซ๐ž๐ฅ๐จ๐œ๐ค ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ค๐ฏ๐ค innovatie ๐ญ๐จ๐ฉ ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ

Als Surelock zijn wij trots om in de lijst met de 100 meest innovatie bedrijven van Nederland te staan. Met ons team zijn wij dagelijks bezig met het innoveren om het onze klanten zo veilig mogelijk te maken. Dat de Security Coach in de Kvk innovatie top 100 staat was voor ons geen verassing, de exponentiele groei in cybercriminaliteit vraagt om continue innoveren. Dat is wat we met de Security Coach hebben gedaan.

De #Outlook Security Coach is hรฉt persoonlijke hulpmiddel tegen phishing waar elke medewerker op zijn of haar manier gebruik van kan maken. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Direct in de inbox, bij iedere mail die geopend wordt.

De Security Coach gratis proberen?

Bij Surelock zijn wij zo trots op de Security Coach en onze nominatie dat je nu tijdelijk de coach 30 dagen gratis uit kan proberen. Onbeperkt gebruik maken van de security coach en elke verdachte mail melden voor 30 dagen lang. Er is geen creditcard nodig voor het starten van de proefperiode.

Probeer 30 dagen gratis
 
Delen: Genomineerd voor de KvK innovatie top 100

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers