Het NK Phishing voor IT-Dienstverleners & MSP’s 2021

| Leestijd: 3 minuten
Laatst bewerkt: 14 februari 2023

Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Surelock presenteren het NK-Phishing 2021 voor IT Bedrijven. Een spannende wedstrijd tussen IT-bedrijven om de felbegeerde titel; meest bewuste IT Partner van Nederland. Daarnaast ontvangt de winnaar een geheel verzorgde blackbox pentest verzorgt door het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence team. Een prachtige prijs ter waarde van €3200,-. 

Na het grote succes van het NK-phishing 2020, organiseren Surelock en Het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence wederom het NK-phishing 2021. Ook dit jaar zullen er weer verschillende rondes zijn waarin het phishing awareness niveau van jouw IT-bedrijf op de proef wordt getest.

Waarom NK Phishing voor IT bedrijven?

Cybercriminaliteit wordt met de dag relevanter. De creativiteit van hackers en constante innovatie van malware vraagt om bewustzijn van medewerkers en strategie van het management. Het is daarom van groot belang dat organisaties regelmatig meten hoe veilig hun beveiliging écht is.

Het is belangrijk dat organisaties hun beveiliging regelmatig verbeteren met slimme oplossingen en de valkuilen voor henzelf helder en inzichtelijk maken. Dit omdat ze alleen dan weten waar hun valkuilen liggen en hierop kunnen anticiperen. De cybersecurity oplossing Holmes helpt bedrijven te voorkomen dat ze het volgende slachtoffer worden. Met deze competitie willen wij, de organisatie, aandacht voor het onderwerp Phishing vragen. En tegelijkertijd de kwetsbaarheid van onze samenleving op dit thema aantonen.

De organisatie

De organisatie van het NK Phishing 2021 voor IT Bedrijven is in handen van het Ingram Micro Cyber Security Center of Excellence en Surelock. Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren.

Ingram Micro’s infrastructuur en diepgaande expertise in technologieoplossingen, supply chain, cloud en mobility stellen zijn partners in staat succesvol te opereren in de markten die zij bedienen. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend. Ontdek hoe Ingram Micro u kan helpen de belofte van technologie te realiseren. F

Surelock helpt organisaties zich te beschermen doormiddel van het meest krachtige spamfilter: de collega. De mens vormt de zwakke schakel in cybersecurity echter is dat minder slecht nieuws dan het lijkt. Eindklanten hebben invloed op de online veiligheid van hun bedrijf en dat gedrag is nu juist een knop waar ze aan kunnen draaien. Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale, online oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie.

Schrijf je nu in voor het NK-phishing!

Meedoen kan gemakkelijk via de site www.NK-phishing.nl

 
Delen: Het NK Phishing voor IT-Dienstverleners & MSP’s 2021

Door

- Dim Gerssen
security professional
Dim Gersen van Surelock