Surelock staat in de SaaS100 2023 van MT/Sprout

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 5 februari 2024
SaaS100-2023-Surelock

Met trots kondigen we aan dat Surelock zich heeft gepositioneerd op een indrukwekkende 39e plaats van de 412 geregistreerde bedrijven in de SaaS100 2023 volgens de berekening van EY-Parthenon. Dit is zonder twijfel een buitengewone prestatie waar we enorm trots op zijn!

Onze passie voor het leveren van een SaaS applicatie die dagelijks organisaties beschermt tegen cybercrime heeft ons hier gebracht, maar we hebben nog heel wat in petto. We blijven ons inzetten om jou de meest geweldige ervaring te bieden en ons product voortdurend te vernieuwen. Zo blijven we cybercriminelen altijd een stapje voor.

Nieuwsgierig naar hoe we die 39e plek hebben veroverd? Neem dan een kijkje op onze LinkedIn-pagina en ontdek hoe Surelock bedrijven helpt om hun organisatie te beschermen. Samen kunnen we nog meer onvergetelijke mijlpalen bereiken!

Wat is de SaaS100?

De SaaS100 is de lijst van de honderd best presterende SaaS-bedrijven van Nederland (tot een omzet van 50 miljoen euro). MT/Sprout selecteerde de aanbieders van online software op onder meer omzetgroei (MRR), churn, snelheid van internationale expansie en efficiency.

De reactie van Surelock

Tijdens de te gekke presentatie over de SaaS markt, ontdekten we dat het afgelopen jaar best wel een uitdagend avontuur was voor veel SaaS bedrijven. Er waren namelijk minder investeerders actief in de markt, wat het allemaal een erg lastig maakte.

Maar wij bij Surelock hebben besloten om vanaf het begin voor duurzame groei te gaan en niet mee te doen aan de wilde cowboy-avonturen die je soms in de SaaS wereld ziet. En weet je wat? We hebben het fantastisch gedaan, met een plekje op nummer 39 in de categorie van €1 miljoen tot €2 miljoen! We zijn mega trots op die prestatie. En geloof me, volgend jaar zijn we er weer bij in de competitie. We can’t wait!

 
Delen: Surelock staat in de SaaS100 2023 van MT/Sprout

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers