Surelock IT Security Services: De totaal oplossing voor jouw bedrijf

| Leestijd: 3 minuten
Laatst bewerkt: 5 februari 2024

Bij Surelock brengen we kleur in IT.

Wist je dat 91% van alle datalekken veroorzaakt wordt door phishing en menselijk falen? En dat in 85% van alle cybercrime gevallen missende IT-updates een rol spelen? Holmes richt zich daarom specifiek op ‘de Mens in IT security’ en ‘de Techniek in IT Security’.

Budget

Een IT-afdeling kan nog zo goed getraind zijn, maar het zijn geen cyber-experts. Zelf cyber-experts inhuren kan ontzettend prijzig zijn. Maar met onze service krijg je als bedrijf letterlijk een extra paar ogen en leer je op een overzichtelijke wijze waar je als bedrijf en IT-afdeling extra op moet letten. En omdat je de cyber-expert kunt delen met tal van andere bedrijven is dat ook nog verassend voordelig.

Middels geautomatiseerde scans worden de kwetsbaarheden in kaart gebracht. Een groot voordeel van scanners is dat zij, in tegenstelling tot ethisch hackers, 24/7 onvermoeibaar door werken.

Bakjes systeem

De gedetecteerde risico’s worden vervolgens dankzij onze filters op overzichtelijke wijze in kaart gebracht met onze ‘bakjes’ methode.

Er zijn verschillende gekleurde ‘bakjes’:

  • Kritiek risico = de IT’er gaat niet naar huis voordat het bakje leeg is.
  • Urgent risico = slecht, moet aangepakt worden, maar kan ook morgen.
  • Belangrijk risico = heeft aandacht nodig, maar kan volgende week.
  • Laag risico = we weten dat het er is, maar heeft geen prioriteit.

Maandelijkse service calls

In een maandelijkse service call worden de bakjes bekeken en de taken verdeeld. Door gedurende de maand nieuwe scans uit te voeren blijft het beeld actueel en kan waar nodig direct actie ondernomen worden.

Op deze manier helpen wij zowel de IT-afdeling als het management. De IT’er helpen wij namelijk door kritieke aspecten heel handig weer te geven. Door de aangebrachte structuur is direct duidelijk wat er wanneer gedaan moet worden. Bovendien krijgt de IT’er hierdoor hele kleine en behapbare taken, wat niet alleen fijn werkt, maar waardoor je ook altijd het overzicht bewaart.

Risico’s in kaart

Aan de andere kant helpen wij het management door alles visueel en begrijpelijk te maken. Het bestuur kan letterlijk altijd overzichtelijk de status zien en ziet dus ook wanneer bepaalde bakjes leegraken en er dus goed gewerkt wordt.

Wij kijken daarnaast altijd waar we je als bedrijf extra kunnen beschermen. Als hackers hun aanval aanpassen, doet het systeem dit niet automatisch, je moet dus continue blijven monitoren en blijven controleren. En dat is precies wat wij doen.

Wil je onze Surelock IT Security Service een keer proberen? Vraag een demo aan

In de afbeelding wordt kaart gebracht hoe Surelock It security services werkt. Er staat een flow in van begin tot eind. Ook wordt er een voorbeeld gegeven van de risico's van een bedrijf. Surelock IT security services, wij brengen kleur in IT.

 
Delen: Surelock IT Security Services: De totaal oplossing voor jouw bedrijf

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers

Breng kleur in jouw IT-omgeving met Surelock

Waarom Surelock IT Security Services

  • Meer dan 340 bedrijven gingen je voor.
  • 24×7 inzicht in de kwetsbaarheden van jouw IT-omgeving
  • 88% van onze klanten heeft meer zicht op haar IT-risico’s
  • Velen jaren ervaring in IT-security

Bel of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

0348 – 796 146

Plan een demo in