Holmes nu ook verkrijgbaar (Voor) Zorg

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 14 februari 2023

Surelock heeft een samenwerking met Protinus IT gesloten. Deze partijen gaan samen de 590 leden van Intrakoop de security awareness oplossing binnen Holmes aanbieden.

Security voor zorg game

Voor de kennismaking met Holmes, en de achttien andere security partners van Protinus-IT, is een bordspel op de markt gebracht; Security Voor Zorg. In dit bordspel kunnen medewerkers van de zorgorganisaties kennismaken met de verschillende onderdelen binnen security. Neem een kijkje op de site of de een quiz op www.securityvoorzorg.nl.

Holmes in de zorg

Holmes creëert al meerdere jaren bewustwording in verschillende sectoren. Steeds vaker ontwikkelt Holmes specifieke content, gericht op een enkele sector. Nu dus ook voor de zorg. Meer weten over de verschillende sectoren van Holmes? Neem een kijkje in onze cases en lees de verschillende succesverhalen.

Samen met Intrakoop, Protinus IT en Xerxes ICT & Security gaat Holmes in de zorg meer awareness over phishing creëren. Dit door het “security voor de zorg” spel, de security coach en de online awareness trainingen.

Samen met Holmes direct compliant met NEN 7510

Wat is Holmes?

Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing, ondersteund met een professionele introductie en implementatie. Daarnaast houdt Holmes de medewerkers scherp met onaangekondigde phishing simulaties. En bij vermoedens van phishing kan direct een beroep worden gedaan op de Holmes Security Coach met Life Line. Vanaf nu gaat Holmes dit ook voor de Zorg doen.

Overweeg jij Holmes voor jouw zorginstelling?

Begrijpelijk, want geloof het of niet 100% van de bedrijven die wij testen worden gephisht. Neem een kijkje op de site van intrakoop en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen!  

 
Delen: Holmes nu ook verkrijgbaar (Voor) Zorg

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers