Wat is Holmes security awareness?

| Leestijd: 2 minuten
Laatst bewerkt: 9 januari 2024

Holmes combineert bewustwording, training en toetsing in één gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale oplossing.

Meer dan 80% van alle cyberaanvallen zijn phishing aanvallen.

Wat is Holmes?

“Online”. Een niet meer weg te denken begrip. Elke dag wordt het online netwerk groter en zijn er nieuwe mogelijkheden of toepassingen. Doordat de mogelijkheden toenemen, nemen de gevaren van cybercrime ook toe. Met slimme tools proberen ze jouw data of gegevens te bemachtigen, met alle gevolgen van dien. Veel bedrijven zijn zich echter niet bewust van de gevaren van deze online wereld.

Holmes steekt er daarom een stokje voor! Holmes wil samen met het bedrijfsleven de strijd aangaan tegen deze cybercriminaliteit. Samen met jou en je medewerkers werken wij aan een veiliger online omgeving voor jouw organisatie.

Maar hoe werkt Holmes?

Wij trainen medewerkers zodat zij in staat zijn phishingmails te herkennen en weten hoe hierop veilig te anticiperen. Dit doen wij door middel van onze Security Coach, ons E-learning Platform, verschillende phishing simulaties en onze Phishing Kalender. Met deze vier krachtige elementen zorgen wij ervoor dat jij en je medewerkers veilig online te werk gaan. Want voorkomen is immers beter dan genezen!

Waarom Holmes?

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen vijf jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of een andere vorm van cybercrime. Dit met miljarden euro’s schade als gevolg. Maak jezelf niks wijs, ook jouw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing. Laat Holmes jouw menselijk schild tegen cybercrime zijn.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Begrijpelijk, neem snel een kijkje op onze website of lees één van de succes verhalen op onze site. Je kan op de site ook een gratis nulmeting aanvragen zo kan je geheel vrijblijvend kennis maken met het platform.

 
Delen: Wat is Holmes security awareness?

Door

- Stefan Schepers
security professional
StefanSchepers