Surelock IT Security Services

Beveiliging is geen eenmalige activiteit, continu scannen is de beste manier voor het voorkomen van nieuwe zwakke punten binnen jouw organisatie. Door een unieke combinatie van Mens, Proces en Techniek binnen Surelock IT security services heb je met één click zicht op de kwetsbaarheden binnen jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op

Prioriteer, controleer en volg je IT-security op één plek

Wat is Surelock IT Security Services?

Een IT-afdeling kan nog zo goed getraind zijn, maar het zijn geen cyberexperts. Zelf cyberexperts inhuren kan ontzettend prijzig zijn. Maar met onze service krijg je als bedrijf letterlijk een extra paar ogen en leer je op een overzichtelijke wijze waar je als bedrijf en IT-afdeling extra op moet letten. En omdat je de cyberexpert kunt delen met tal van andere bedrijven is dat ook nog verassend voordelig.

Logo Juva, decoratie
Univé is klant bij Surelock
Topicus een van de pentest klanten van Surelock
Swiss sense een van de pentest klanten van Surelock

Met 1 click van overzicht naar inzicht.

Door onze unieke software krijg je met één druk op de knop inzicht in het menselijk handelen, de technische risico’s en het proces van jouw bedrijf.

Krijg inzicht in de IT-risico’s van jouw bedrijf doormiddel van één druk op de knop. Hoe doen wij dit? Lees het hieronder!

Druk jij op de knop?

knop om overzicht te krijgen in je IT-kwetsbaarheden van Surelock IT Security Services

Meer gemak en inzicht met de Outlook plug-in.

Met de Holmes Outlook plug-in regelen medewerkers hun cyberveiligheid zelf. Via hun inbox kunnen zij Phishingmails controleren of rapporten, maar ook inzien waarom de mail verdacht is. De inbox van je werknemers is zo altijd en overal Beveiligd door de Holmes security coach.

Ook helpt de security coach de IT-afdeling door spamfilter coaching te geven. Wij kijken naar welke mails nog te vaak binnenkomen en wat er verbeterd kan worden. Wij geven tips over het strakker afstellen van de spamfilters, geven advies en hulp wanneer dit nodig is.

Een mailbox met daarin de security coach die aangeeft dat het waarschijnlijk phishing is.

Real time inzicht op de kwetsbaarheden binnen jouw bedrijf.

Met Surelock heb je altijd real-time inzicht in risico’s, zoals Encryptie standaarden, default credentials of Vulnerabilities met known exploits. Zo kun je hier direct op acteren of adviseren. Het automatisch scannen van Surelock versimpelen en versnellen het informatiebeveiligingsproces, waardoor jij altijd kunt vertrouwen op de laatste cijfers.

Periodiek security awareness in de gaten houden

Grip op je cyberveiligheid via heldere dashboards.

De kwetsbaarhedendashboards geven je in 1 oogopslag alle belangrijke informatie over je Cyberrisico’s. Zo vind je hier informatie over de huidige status van je kwetsbaarheden, word je op de hoogte gehouden van mogelijke oplossingen voor deze kwetsbaarheden en heb je inzicht in het security awareness niveau van je medewerkers.

Jouw voordeel met Informatiebeveiliging

Van onoverzichtelijk werken aan informatiebeveiliging wordt niemand gelukkig. Daarom is het belangrijk dat jij 100% controle hebt over je informatiebeveiliging. Met Surelock beschik je over bewezen informatiebeveiligingssoftware, met een simpel, automatisch proces en volledig inzicht.

Vraag vandaag nog een demo aan

Surelock IT Security Services

Veel gestelde vragen

Wat kost Surelock IT Security Services?

Surelock IT Security Services start met een eerste scan van €3495,- ex. BTW.

Na de scan kunnen we een inschatting maken van de scope. De prijs hangt namelijk af van het aantal IP-adressen dat we scannen, de hoeveelheid uren die er in het scannen zit en het aantal gebruikers binnen het security awareness programma. Door deze offerte op maat betaal je nooit te veel en krijg je precies wat je nodig hebt.

Voorbeeld:
Een omgeving met 100 email adressen en 150 IP adressen:100 * € 2.29 voor Holmes en 150 * € 7.08 voor vulnerability scanning (exclusief uren).

Wat is een kwetsbaarheden-scan?

Met een kwetsbaarheden scan, tonen we alle IT-kwetsbaarheden in jouw bedrijfsnetwerk. Doormiddel van een op AI gebaseerde riskmanagment score heb je direct zicht in je meest kritische prioriteiten. De scanner kijkt van buitenaf en van binnenuit, zodat je een volledig beeld hebt van jouw aanvalslandschap.

Wat is een phishing simulatie?

Een phishing simulatie is een “fake”phishing mail die bij jouw in je mailbox komt als echt. De phishingmails worden periodiek verstuurd waardoor een bedrijf beter inzicht krijgt in het kennisniveau rondom security awareness.

Wat is het gratis adviesrapport?

Samen met het adviesrapport doen we een voorstel om jouw traject in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. Het advies is gratis en geheel vrijblijvend.

Onze cases

Eerst zien, dan geloven?
Laat je inspireren door onze cases!

Juva

Juva is het samenwerkingsverband tussen Anexo, Westland Infra en Catpturam. Met gecombineerd zo'n 350 medewerkers vervult Juva de taken van netbeheerder in het Westland. Als netwerkbedrijf wordt gewerkt aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen. Met behulp van Vulnerability scanning heeft Juva zicht op de IT-risico's.
Lees verder

HVC

HVC is een grote afvalverwerker en een grote energiemaatschappij, die gespecialiseerd zijn in het opwekken van duurzame stroom. Zij zamelen afval in, verwerken dit of verbranden het met het initiatief om hier duurzame stroom uit op te wekken.
Lees verder

Surelock IT Security Services

Waarom Surelock IT Security Services?

  • In één duidelijk dashboard de cyberstatus van jouw organisatie
  • 24×7 inzicht in de kwetsbaarheden van jouw IT-omgeving
  • 88% van onze klanten heeft meer zicht op de IT-risico’s

Bel of plan een afspraak in

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 tot 18:00.

Tel: 0348 – 796 146

E-mail: info@surelock.nl

Neem contact op
Man 22 jaar op de foto met een glimlach en blauwe blouse. Medewerker marketing bij Surelock Stefan Schepers
Stefan Schepers
"Binnen twee dagen weet jij hoe wij Surelock IT Security services voor jou in kunnen zetten"

Laatste nieuws

Anouk aan het werk bij Surelock

Phishing game: phishing herkennen op een speelse manier.

Noa aan het werk bij Surelock

NIS 2.0: Alles wat je moet weten over de NIS 2 richtlijnen

Pentester van Surelock aan het werk bij een van onze pentest as a service klanten

Versterk de IT-beveiliging van jouw organisatie met pentest as a service – Leer hoe het werkt.