ISAE 3402

Overweegt u een ISAE 3402-Certificering?

Begrijpelijk, want ISAE 3402 is een aantrekkelijk “keurmerk”. Zeker nu overheden én uw klanten steeds hogere eisen stellen aan de manier waarop uw bedrijf met data en privacygevoelige informatie omgaat. Vraag hier je Security consultant aan.

Waarom ISAE 3402

  • Duidelijkheid in de verklaring rondom structurele IT security en privacy beheersing
  • Toont aan (potentiële) klanten kwaliteit aan
  • Meer zekerheid dan de ISO27001 certificering
  • Onderscheid je van de concurrent

Surelocks ISAE 3402

Gedurende het ISAE3402 project gaan wij samen met jou aan de hand van een kost-efficiënte planning aan de slag om u klaar te stomen voor de verklaring. Wij stellen samen met jou een rapport op waarmee jij in een keer de sterktes van jou bedrijf kan laten zien. Het rapport bevat verschillende aspecten, denk aan een risico analyse, het in beeld brengen van de organisatie en stellen wij een controle op voor de toekomst. Deze manier van handelen zorgt ervoor dat jij jezelf continue kan blijven verbeteren.

Fact

30% van de aanvallen wordt niet gedetecteerd door standaard veiligheidsmaatregelen.

Project planning

We werken samen aan een planning op maat, waardoor beiden partijen op een tijd- kostenefficiënte wijze te werk gaan. De planning begeleid je stap voor stap door elk onderdeel van de ISO27001 certificering.

IT-Risk assesment

Dit deel van het ISAE 3402 analyse proces brengt het huidige risico van u in beeld. Samen met u gaan we verschillende facetten af om zo tot een totaal risico overzicht te komen. Hierdoor weet u wat er speelt en kunnen wij u een op maat gemaakt advies aanbieden.

Inrichten van processen

Wij gaan samen aan het werk met u om de processen binnen uw organisatie opnieuw in te richten. Hierdoor bent u ten alle tijden in controle over de verschillende flows binnen uw organisatie.

Controle

Nu het proces en de risk score in beeld is gebracht is het belangrijk om continue te blijven verbeteren. Dit doe je door de kwaliteitscyclus (PDCA-cyclus) continue bij te schaven. Zodat u klaar bent voor de ISAE 3402 audit.