Auditpentest

Bij Surelock begrijpen we het belang van een auditpentest voor verschillende normen zoals BIO, ISAE, DigiD of ISO27001. Jaarlijks assisteren we meerdere organisaties bij het behalen van audits met ons team van security consultants. Hierdoor hebben we een grondig inzicht gekregen in de normen waaraan een pentest moet voldoen en kunnen we een rapport leveren dat direct bruikbaar is voor de audit.

Onze ervaren security consultants zijn goed op de hoogte van de specifieke vereisten en richtlijnen die gelden voor de verschillende normen en standaarden. Ze hebben uitgebreide kennis van de technische en organisatorische aspecten die nodig zijn om een succesvolle auditpentest uit te voeren.

Door onze expertise kunnen we een pentest op maat aanbieden, gericht op de specifieke normen die relevant zijn voor jouw organisatie. We zorgen ervoor dat alle relevante aspecten worden meegenomen in de pentest, inclusief de vereisten voor beveiliging, privacy en risicobeheer die zijn vastgesteld door de desbetreffende normen.

Na het uitvoeren van de pentest stellen onze consultants een gedetailleerd rapport op dat voldoet aan de specifieke eisen van de auditnormen. Het rapport bevat een overzicht van de uitgevoerde testen, de gevonden kwetsbaarheden, de mogelijke impact en aanbevelingen voor verbeteringen. Het biedt een helder inzicht in de beveiligingsstatus van jouw organisatie en dient als waardevol bewijsmateriaal tijdens de audit.

Ons doel is om jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen van de vereiste audits op een efficiënte en effectieve manier. We streven ernaar om jouw security team te versterken door waardevolle inzichten en aanbevelingen te bieden om de beveiliging van jouw systemen en gegevens te verbeteren.

Met Surelock als jouw security consultancy partner kun je vertrouwen op een grondige auditpentest die voldoet aan de normen en een rapport dat direct bruikbaar is voor de audit. We zetten ons in om jouw organisatie te helpen voldoen aan de vereisten van de specifieke normen, en zo de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw systemen te waarborgen.