Elke dag verschijnen honderdduizenden nieuwe variaties op de grote malware families, een effectief beleid is essentieel. 

  • Dagelijkse updates van wereldwijd ontdekte malware paketten;
  • Prijswinnende Anti-Malware programma's voor endpoints en servers;
  • Eenvoudige installatie en onderhoud van de producten van Surelock;
  • Bij bestelling 30-dagen op proef
0348-796 146

Malware is de grootste bedreiging op dit moment voor de veiligheid van uw bedrijfskritische informatie. Malware is de afkorting van Malicious Software en komt in verschillende kwaadaardige en onschuldige vormen voor. De definitie houdt in dat het een kwaadaardig softwarepakket is, probeert informatie over de eindgebruiker te verzamelen, inloggegevens voor systemen onderscheppen of een toegang tot een systeem probeert te verschaffen. 

Hoe herken ik Malware? 

​Hackers en cybercriminelen worden steeds creatiever in het verbergen van malware in e-mails, websites of applicaties. De kwaliteit van de vermommingen wordt steeds beter. Surelock houdt elke dag de wereldwijde fora in de gaten om nieuwe malware te kunnen bestrijden bij onze klanten. De beste methode om malware buiten de deur te houden is met de prijswinnende Anti-Malware van Surelock & F-Secure. Een andere goede methode is scholing of social engineering om medewerkers te trainen zich te beschermen. 

223 dagen

Is het aantal dagen dat het gemiddeld duurt tot een hacker in een bedrijfsnetwerk gedetecteerd wordt.

80%

van de slachtoffers van bedrijfshacks waren niet het specifieke doelwit maar slachtoffer van een gelukstreffer.

92%

van de inbraken wordt door een derde partij ontdekt, niet door de organisatie zelf.